vrijdag 1 april 2016

Grote soldeerbout

Koop of Verkoop soldeerbout op Marktplaats. Soldeerbrandersets met soldeerbout voor zinken dakgoot. Soldeerset groot met uitgebreid gereedschap in een mooi afgewerkte stoffen tas.


Levering soldeerset groot : Soldeerbout met tip, voedingskabel en schroefbare. Gebruik hiervoor een grote koperen soldeerbout (7gram). Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Soldeerbouten.


Ervaren leverancier Gratis verzending va €25 . Een soldeerbout of bout is een stuk gereedschap met een metalen punt die tot. Tijdens het solderen van grote werkstukken zal de temperatuur sterk dalen. Uitvoeringen ‎ Elektrische soldeerbouten ‎ Soldeerpistolen ‎ Gassoldeerbouten Soldeerbouten kopen? Op zoek naar Soldeerbouten Bekijk het ruime assortiment en profiteer van de beste aanbieding Bestel gemakkelijk snel online. Voor 22:bestel morgen een soldeerbout in huis.


Grote soldeerbouten van meer dan Watt (voor solderen en desolderen van afschermingen) . Juiste keuze van temperatuur en soldeerbout. Een elektrische soldeerbout heeft grote voordelen. Er hoeft geen gebruik te worden gemaakt van brandbaar gas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts