woensdag 6 april 2016

Spreidanker

Gebruik de filter aan de linkerzijde van de pagina om makkelijker te zoeken. Producten kunnen worden geselecteerd om eigenschappen te kunnen vergelijken. Kwalitatief hoogwaardig spreidanker van Plaka Nederland voor de bevestiging van centerpennen in bestaand beton. Bestel gereedschap online bij Toolnation.


Bevestigingsankers tbv kabelbinder, trekbandje, bundelbanden, tyrap . Deze boorankers zijn zeer kostenefficiënt.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies voor gescheurd en ongescheurd beton. Koop met zekerheid voor de beste prijs! Zeer hoogwaardig assortiment spreidankers voor constructieve verankeringen, met een hoge belasting in zowel gescheurd als ongescheurd . Deze spreidankers van Mea worden gebruikt voor een stevige verankering in beton. De ankers hebben een afmeting van 55mm. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze bevestigingsbanden hebben een spreidanker met schotel aan de kop.


Als het spreidanker door het boorgat in de plaat wordt gedrukt, dekt de . De schotel bij de sluitkop van de T50SOSSFT6.

Een breed scala bevestigingsbanden met spreidanker , geschikt voor diverse . De types SFC en SFCzijn geschikt voor banden met . Spreidanker met kraag voor bevestiging in vol en holle kern beton. En indien gewenst ook weer los te maken. Met het Hilti- spreidanker HSL installeert u waar u wilt, snel en gemakkelijk.


Staalconstructies staan en vallen letterlijk . Ontdek ons ruime aanbod van Ankers met bout. Eenvoudig te plaatsen als doorsteekmontage. Esthetische verankering, geadviseerde belasting 3kg. Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad!


Te gebruiken op verschillende bouwmaterialen. Voor stabiele meubelconstructies die weer losgemaakt kunnen worden zoals bedden, tafels, etc. Spit spreidanker redibolt m8x60mm. Door Kurt Kunkel GmbH te Saarbrucken in Duitsland is een speciaal spreidanker voor bevestigingen in cellenbeton ontwikkeld.


SPREIDANKER 85MM MDoos van 50. Bijzonderheden, met spreidanker. Apolo Mea ZA-B keilbout, staal, draadmaat (M.) boutlengte 80mm, oppervlaktebescherming el.


Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.

Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad. Het spreidanker SV-SA Dvormt samen met de ankerbout SV-AB Den het dwarsanker SV-QA Dde hoekverbinder. Buitendiameter van het anker: mm. Verpakking van 1stuks kabelbinder met spreidanker voor gatgrootte 6mm.


Tot beton horen de ondergroepen lichte beton, beton en zwaar beton. Lichte beton onderscheidt zich door de toevoeging van materialen zoals:. Grote verscheidenheid aan Ankers om te kopen in . De gipsplaten worden op hun plaats gehouden door een soort spreidanker dat door het isolatiemateriaal in het betonnen plafond is bevestigd.


Inventarisatie, betrouwbaarheidsanalyse aanbevelingen. HKH anker voor holle kanaalplaat. CUR benaming: Momentgecontroleerd spreidanker type huls. Technische gegevens voor de constructeur volgens CUR aanbeveling nr 25 . Alle spreidankers en chemische ankers zijn geschikt voor gebruik in beton. Deze kabelbinder bevestigt zich eenvoudig op platen en panelen.


Druk de spreidanker in het gat en trek uw kabel(s) vast met de binder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts