woensdag 27 januari 2016

Klinknagels jeans

Diverse maten buisvormige klinknagels van Prym. Voor 16uur bestel direct aan u verzonden! Een spijkerbroek, ook wel jeans , is een broek die meestal van een blauwe,. Strauss liet zich overhalen, en gebruikte de klinknagels om de hoeken van de . Je zocht naar: jeans klinknagel stud!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Hoe is het feit ontstaan dat denim de meest gedragen stof ter wereld is? De klinknagels werden op de hoeken van de broekzak geplaatst en . Gek genoeg hebben alle jeans koperen knopjes op de zakken zitten. De bekende koperen knopjes heten klinknagels. Vroeger werden klinknagels zowel op de zakken op de voorkant van de broek . Koop en groothandel de kwalitatief gepersonaliseerde kleding klinknagels jeans knopen en klinknagels voor klittennagels jeans klinknagels voor jas uit onze . Klinknagels , nog steeds zien we ze terug op de meeste jeans.


Op mei 18ontvingen Levi Strauss en Jacob Davis patent (nummer 501) op de spijkerbroek, een broek met klinknagels op de zakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts