maandag 18 januari 2016

Fischer schroeven en pluggen

Deze handige tool helpt u snel de juiste keuze te maken. De plug spreidt bij het indraaien in vol materiaal zoals. Het is van toepassing op verschillende soorten . SX- pluggen 50x 5x40mm en 30x 5x60mm . Universele plug is geschikt voor zowel voor als doorsteekmontage Geschikt voor hout, spaanplaat en en. Bij het indraaien van de schroef spreidt de plug in vier richtingen. Hierdoor zit de plug altijd muurvast.


De pluggen zijn te gebruiken op verschillende soorten materialen zoals . De bij de kop aangebrachte rand voorkomt, dat de plug in het boorgat glijdt. De meegeleverde schroeven zijn exact op de fischer spreidplug DUOPOWER . Nylon plug , RVS schroef 8x80mm. De schroef moet niet dikker zijn dan de plug en . Het rode deel van de plug zorgt voor een veilige grip . Het juiste assortiment pluggen en schroeven voor exact werk.


Box met 25x 6x35mm, 25x 8x50mm UX R pluggen en. De FIXtainer SX bevat 2fischer pluggen met de bijbehorende schroeven , geschikt voor bevestiging in beton, massieve en holle bouwmaterialen. In je huis valt er heel wat te bevestigen en vast te hangen.


Toggler alligatorplug mm zonder kraag stuks. Te gebruiken bij diverse ondergronden voor verschillende . Best mogelijke terugkoppeling van de plug , het is duidelijk voelbaar wanneer de schroef goed is aangedraaid. Fischer FIXtainer - SX pluggen en schroeven.


Startklaar met uitgebreide actiepakket, speciaal . Tot goedkoper dan de bouwmarkt. Ontdek ons assortiment Pluggen. Plug nylon met schroef stuks. De praktische Master-box (ook wel Meister-box genoemd) bevat een assortiment van . Woodies Ultimate schroeven zijn dé schroeven voor de professionele verwerker.


Twee weerhaken aan de plug voorkomen dat de plug met de schroef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts