dinsdag 19 januari 2016

Anti inbraak deur

Ervaren inbrekers hebben een voordeur snel open door een koevoet tussen de deurpost en de deur te steken. Met een anti inbraakstrip maak je dat onmogelijk. Met anti - inbraakstrips (of secustrips) maak je jouw deurbeveiliging en raambeveiliging compleet. Houd inbrekers buiten met onze anti -inbraakstrips. Plaats de anti inbraakstrip op de buitendeur en de ruimte tussen deur en kozijn is onbereikbaar.


Door een goedgekeurd SKG deurslot en -beslag te plaatsen is uw deur beschermd tegen de kerntrekmethode.

Daarnaast voorkomt u met anti - inbraakstrips dat . SecuStrip Plus anti - inbraakstrip achterdeur buitendr . Een anti inbraakstrip bestaat uit twee op deur en kozijn gemonteerde delen die bij sluiting in elkaar haken. Hierdoor kan er aan de slotzijde niet zomaar een . Anti - inbraakstrips voorkomen dat een ongewenste gast gemakkelijk uw deur kan forceren. Een anti - inbraakstrip maakt het onmogelijk om een koevoet tussen . Anti -inbraakstrips voorkomen het openbreken van een deur door het. Secustrip bestaat doorgaans uit twee op de deur en kozijn gemonteerde metalen profielen die in elkaar schuiven als een deur of raam sluit.


Het volledige assortiment beveiligingsstrips biedt voor elke deur een oplossing!

Voor meer informatie over onze anti - inbraak deuren , kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Loop ook gerust eens binnen bij een showroom . Met de anti inbraakstrips houd je op een zeer eenvoudige manier inbrekers buiten je huis. Kies voor anti inbraakstrips voor het raam of de deur bij KARWEI! Een ervaren inbreker heeft een voordeur snel open door een koevoet tussen de deurpost en de deur te steken. Dat is eenvoudig te voorkomen met een anti.


VOORDEURBEVEILIGING ANTI - INBRAAKSTRIP. Deuren zijn erg populair bij inbrekers. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, ongevoelig voor roest. Schroeven niet zichtbaar, dus geen. Het bedrijf SecuProducts komt met een nieuwe lijn anti - inbraakstrips.


In je eigen woning wil je je graag veilig voelen. Werk maken van inbraakpreventie is dan ook geen overbodige luxe. Je kunt verschillende maatregelen nemen, . Bent u op zoek naar anti inbraakstrips voor uw ramen en deuren ? Wij hebben een ruim aanbod in anti inbraakstrips van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.


Anti inbraakstrip ook de mogelijkheid om te laten inkorten! Scherp geprijsd en gratis verzending! In de meeste gevallen komen inbrekers via een deur de woning binnen.

Verder kan je met stalen anti - inbraakstrips voorkomen dat een koevoet of. Verstelbaar IJzer Sierwerk voor een deur. Hier vindt u alles op het gebied van deurprofielen anti - inbraak. De anti inbraakstrips worden gemonteerd op een strategische positie, op de overgang tussen deur en kozijn.


Eén strip wordt aan het kozijn bevestigd en de tweede aan de deur. Profielen anti - inbraak buitendraaiende deur , staal gelakt. Merk, Omschrijving, Type, Soort. Voorkom Een Inbraak , Bel Slotenmaker 365. Beveiliging voor de deur of het raam.


Zend geluidsignaal uit wanneer verbinding verbroken wordt door bijv. Reden om uw woning eens na te lopen of deze voldoende is . Inbrekers kunnen proberen een deur open te wrikken met een schroevendraaier of een koevoet. U kunt dit tegengaan met een anti - inbraakstrip. Ook kunt u een anti - inbraakstrip op ramen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts