woensdag 21 oktober 2015

Zwart wit vogeltje met lange staart

Bekijk hier al onze nestkasten, voedersystemen en ons vogelvoer. Zijn lange staartveren en mooie glimmende verenkleed maken de…. Zijn zwarte staart heeft witte zijden en ook de vleugels zijn zwart met witte vlekken. Het is een slanke vogel met smalle, zwart - witte staart die hij voortdurend op en neer beweegt.


Zo weet je precies welke vogel jouw tuin zo vaak bezoekt. Mannetje: bruingrijs tot zwart op de bovenzijde, een kleine witte vlek op het.

De Witte Kwikstaart is een kleine grijs met zwarte vogel vogel en valt moeilijk te. De Koolmees is onmiskenbaar door zijn zwarte kop met witte wangen, zijn gele buik waar parmantig een. De ekster bouwt vaak overdekte nesten.


Maar in onze ervaring wordt het wel veel leuker als je weet dat de pimpelmees een blauwe pet heeft en de koolmees een zwarte kop. Het vrouwtje is minder uitgesproken zwart - wit getekend. De witte kwikstaart heeft een lange staart die voortdurend heen en weer wordt bewogen.


Zwarte mees (Parus ater): heeft net als de koolmees een zwarte kop en witte. Ekster (Pica pica): opvallende witzwarte vogel met lange staart en geen rode .

Groter en bruiner dan Stormvogeltje , met langere vleugels en een duidelijke. Heeft donkerbruine kruin en nek, vrij lange bruinige staart , witte oorstreek, grote. Kuif zwart en wit gevlekt, gezicht grijswit met zwarte oogstreep achter oog . Zijn rug is donkerbruin, vleugels en staart zijn blauwzwart met witte vlekken, en de. Descripción: Ter grootte van een merel maar met een heel lange staart. De boerenzwaluw heeft lange spitse vleugels en een diep gevorkte staart.


De bovenkant is blauwglanzend zwart en de onderkant is beige wit , met blauwzwarte. Kenmerken: Het volwassen verenkleed van de Aasgier is wit met zwarte. De bovenzijde is roodbruin, de buikzijde is licht van kleur. Staart vuilwit met dichte grijze bandering en een lichte borstband. Kop is zwart - wit getekend met een lange , dunne kuif.


Sierlijke grote witte watervogel. De koolmees heeft een zwarte kruin, witte wangvlekken, een gele borst …. Verder is het een zeer talrijke broedvogel van grote tuinen,. In eerste indruk is hij zwart - wit maar hij heeft daarnaast een grote schakering aan. Het was een zwart vogeltje met aan alle twee de kanten een witte streep.


Als hij een lange oranje snavel had zou het een scholekster geweest . De buik van de zanglijster is wit met V-vormige bruinzwarte vlekken.

Een van de doelen van het erfvogelproject is het aantal erfvogels te. Witte nekring met daarin zwarte wangvlek. Zwartwit , ter grootte van kraai, lange staart. De boomklever is een prachtig vogeltje , dat je niet dagelijks tegenkomt.


Met het zwart - witte verenkleed en de lange staart is de ekster een opvallende . Bovendelen grijsbruin, borst goudgeel met veel ronde zwarte vlekken, die tot. Staart korter dan van Merel en rechter afgesneden, zonder de witte punten. Vlucht krachtig, als van Kramsvogel , maar schiet langer door met gesloten vleugels. Gigantische, grotendeels witte zeevogel. Vogelbescherming Nederland komt op voor.


HALSBANDPARKIET groen, lange staart ,. Toen ik een dag later thuis kwam zag ik een Witte kwikstaart op een gazon bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts