maandag 19 oktober 2015

Drempel rubber

Deze rubberen drempelhulp van mm hoog legt u gemakkelijk tegen uw drempel of ander obstakel aan. Door het antislip profiel rijdt u er feilloos overheen. Er zijn diverse uitvoeringen te vinden.


Denk aan een drempelhulp van rubber of een drempelhulp speciaal voor buiten. De perfecte hellingbaan of rolstoelplank .

Wilt u uw woning, slaapkamer, badkamer weer gemakkelijk toegankelijk maken, dan kunnen deze rubber drempelhulpen van BS uitkomst bieden. De robuuste toepasbare massief rubber drempelhulpen zijn aan zijden op te rijden of te betreden. Ook de duurzaamheid en slijtvastheid zijn uitstekend te . Een dorpel of drempel is lastig voor wie slecht ter been is. Zeker met scootmobiel , rollator of krukken.


Dan is een drempelhulp of oprijplaat een uitkomst. Heeft u hulp nodig met het bestellen van de juiste rubberen drempelhulp .

Drempelhulp rubber of rubberen drempelhulp kopen? Voorkom dat u binnen of buiten valt over een drempel. Wij zijn groothandel in rubberen drempelhulpen, ook wel gummy ramp genoemd.


Wij hebben de juiste drempelhulp van rubber voor u op voorraad. Binnenshuis kleine hoogteverschillen overbruggen? De drempelhulp met rechte zijden maakt dit mogelijk. Enkele eigenschappen van de drempelhulp met . Deze vernieuwde drempelhulpen zijn de ideale oplossing voor zowel binnen als buitenshuis.


Ook te gebruiken in natte ruimte. Wij maken elke drempel met de grond gelijk ROEGE RUBBER. Roege International is de drempelhulpenspecialist van Nederland. Om de drempels over te kunnen, kan het handig zijn om een drempelhulp te hebben en neer te leggen.


De rubberen drempelhulp kan je in allerlei maten kopen . Grootste keuze in diverse maten en soorten drempelhulpen. Kies voor een veilige en snelle .

Zo beschikken de drempels over antislip, duurzaamhei sterk en makkelijk . Net als bij onze drempelhulpen is de waterkering drempel van rubber gemaakt. De grijze drempelhulpen zijn voorzien van antislip ribbels. Ze zijn in vele maten leverbaar, van mm tot mm hoog. De weerbestendige drempelhulp rubber Small wordt o. Rubberen Drempel , nu voor 1euro ex.


Middenstuk voor Oprij drempel - rubber - 6x 3x 1mm (LxBxH) - 16kg - tot maximum 15ton. De zware drempel heeft een draagcapaciteit van 5ton . Met Gummy Ramps kunnen de kleinste drempels binnenshuis worden aangepast. Verkrijgbaar in meerdere maten. Zie bestelpagina voor afmetingen en prijzen . Aanbieding voor RUBBEREN DREMPEL en nog veel meer auto- onderhoud. Rubber drempelhulp binnenshuis Grijs zonder lijmlaag Een drempelhulp maakt uw woning meer toegankelijk.


FamilyCare staat voor service en betaalbaarheid in de zorg-branche. U vindt bij ons rollators, rolstoelen, scootmobielen, adl-hulpmiddelen en nog veel meer. U kunt uw woning of bedrijfspand rolstoel en rollator vriendelijk maken door uw drempels te voorzien van een drempelhulp.


Deze hulp bij drempels is geschikt voor wagens en motorfietsen. Ook handig voor vuilbakken op wielen, leveringen met palletwagens. Verkeersdrempel gemaakt van rubber. Bestaande uit modulaire elementen.


Regelt de snelheid in het verkeer. Zeer opvallend door de geel-zwarte kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts