woensdag 16 september 2015

Velcro kabelbinder

Met klittenband kabelbinders ( velcro ) bundelt u makkelijk kabels met elkaar om ze netjes weg te werken. Doordat de binders van klittenband zijn kunt u de . Organiseer je kabels met deze voordelige kabelbinders. Klittenband kabelbinder m rol zwart nieuw. Innox Snap kabelbinder breed met klittenband (stuks) is een set van extra brede (5cm) kabelbinders. Hiermee ruimt u uw kabels zorgvuldig op zodat ze . Op werkdagen voor 23:uur besteld . Deze klittenband- kabelbinder is ideaal voor het bevestigen en bundelen van kabels.


De kabelbinder bestaat uit een kunststof band met klittenband-sluiting en is . Kunststof band met klittenband-sluiting. Ideaal voor het bevestigen en bundelen van kabels. Handgemaakt en tegen scherpe prijzen. CableStrap professionele flexibele hersluitbare kabelbinder. Bekabeling) - Te koop voor € in Hasselt Sint-Lambrechts-Herk.


Bestel 1voor €per stuk en bespaar 9 . In onze webshop vind u alles wat u nodig heeft! Makkelijk kabels bij elkaar te binden met deze klittenband kabelbinder op rol. Te gebruiken voor bijvoorbeeld (kerst)verlichting, elektronica kabels, (klim op) . Beweeg uw muis over de afbeelding om deze te vergroten.


Gemakkelijk te gebruiken en aan te spannen. Velcro kabelbinder 5mx6mm zwart. Kabelbinder met klittenbandzijde van polyethyleen en gladde zijde in gelamineerd . Ideale oplossing voor het bundelen van kabels.


Deze kabelbinders hebben een vaste lengte van 300mm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op de labels passen etiketten of direkt te beschrijven met speciale stiften. Zwarte nylon klittenband kabelbinder. Zo is klitteband perfect voor het . Aantal per verpakking: stuk(s). Verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse lengtes . Een ruim zeer assortiment zwarte, witte en gekleurde kabelbinders , hersluitbare tywraps, bedrukte kabelbinders , RVS ty-raps en kabelbindtangen om . Deze Brennenstuhl klittenband- kabelbinder is ideaal voor het bevestigen en bundelen van kabels.


Op een werkdag besteld voor 22:00u, morgen in huis. Gemixt vanaf € bij Beugelsenmeer. Zwart vanaf € bij Beugelsenmeer. U heef hierdoor losse zijden, die dankzij het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts