donderdag 10 september 2015

Stopbuspakking vervangen

Wanneer een stopbuspakking vervangen moet worden is het vaak een probleem om de oude pakking te verwijderen. Goed gereedschap is dan ook essentieel. Een stopbuspakking is een asafdichting. Deze dient voor de afdichting tussen een ronddraaiende as en zijn behuizing wanneer de behuizing gebruikt wordt . Stopbuspakking is leverbaar in de vorm van strengen, die op maat. Om te voorkomen dat na slijtage de hele pompas vervangen moet worden, kan de as ter . Draai de twee moeren geheel los (soms wordt er een contramoer gebruikt die dan natuurlijk eerst los moet).


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten stopbuspakkingen – Nederlands- Engels. Best forum, Deze winter ben ik van plan om de pakking te vervangen. Behalve de diameter opmeten van de schroefas, zijn er no. Mof tussen schroef en lager: nuttig of prutswerk?


Wat voor schroefas-afdichting is dit? Meer resultaten van zeilersforum. PDF] peilglastoestellen - Klinger www.


Cursus Pompstoringen analyseren en oplossen training eenvoudig en snel boeken via Edubookers. Volgens de boeken moet een stopbuspakking een drupje lekken om te smeren en te koelen, Dat klopt helemaal. Het binnenlager kan heel goed versleten zijn . Vervangen van onderdelen bij ventielen in normale uitvoering. Ingeval van een voortdu- rende lekkage de pakking volgens de omschrijving bij.


Demontage en Montage vervangen. Hermotorisering: Peugeot Indenor vervangen voor Vetus M4. Thermische beveiligingsschakelaar, Goe Slecht, Vervangen. Voor een grondige beschrijving van stopbuspakkingen en materi- alen: zie.


Om de werkzaamheden efficient en veilig te kunnen laten verlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts