vrijdag 25 september 2015

Facom slagmoersleutel

Het draadloze Duo Pack 18V bestaat uit een boormachine CL3. C18S en batterijen en oplader. FACOM een assortiment elektrische. F- Biesheuvel Techniek webshop. Dus beter te gebruiken in kleine ruimtes.


Veilig betalen, snelle levering en scherpe prijzen. Speciaal ontworpen voor gebruik in kleine . Omschrijving : - Duurzaam systeem met dubbel slagmechanisme. Met de rubberen bekleding op de handgreep kan men . ProductomschrijvingDubbele hamermechanisme met een uitzonderlijk koppel van . Verhoogd vermogen door het systeem met gekoppelde hamers. Geschikt voor intensief gebruik.


Inschrijving nieuwsbrief Sluiten. CH18SD draadloze 18V slagmoersleutel met hoog koppel en borstelloze technologie gelanceerd . Eigenschappen: Veiligheid: de doppen blijven goed vastzitten en zijn makkelijk te verwisselen . Deze zorgt ervoor dat monteurs niet meer afhankelijk . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Gebruik: Aandraaien Bekijk product . F is een Pneumatische slagmoersleutel. Bijzonderheden, - Motor uit blok vervaardigd - Voorzien van dempers op de buitenkant. Adviesprijs: € 31(per 1).


Hoge prestaties: hi-tech slagmechanisme levert koppel van 5Nm. Een grote impact op uw productiviteit ! Nieuwe machines die niet aan lucht ontbreken. Ratel met gesloten kop: stof en deeltjeskunnen het mechanisme niet beschadigen. Nm, werkdruk bar Conditie: Nieuw. Bescherming aan de Haven van Antwerpen.


Facom Luchtsleutel koopt u bij Fixami.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts