woensdag 26 augustus 2015

Stiga maaidek schoonmaken

Plaats de linker- en rechterarm van het maaidek. Maak het maaidek en de messen na elke maaibeurt schoon, zodat je de volgende keer met een propere machine . Maaidek ontroesten en nieuwe verflaag. Dit maaidek mag alleen worden gebruikt met Park-.


Met de nieuwe Stiga Park is grasmaaien gemakkelijk en aangenaam.

Om het het schoonmaken en onderhoud van de. Hier een kort filmpje over onze maaidek spatel voor het makkelijk te reinigen van het maaidek. Grasmaaien zoals het moet zijn.


Zo eenvoudig werkt het nieuwe Quick Flip systeem. Draai aan de knop en het maaidek kan met één hand. Bij het schoonmaken van de behuizing van het pa-.


De nieuwe Stiga Park maakt grasmaaien een aangename tuinklus en het onderhoud van het maaidek was nog nooit zo gemakkelijk. Maai wanneer het gras droog is , want natte grassnippers blijven in het maaidek en aan het mes hangen, wat .

Makkelijk bij het schoonmaken van het maaidek ! Vind stiga maaidek op Marktplaats. Verken het assortiment STIGA -producten voor de tuin: zitmaaiers, grasmaaiers, kettingzagen en robotmaaiers voor professioneel en persoonlijk gebruik. Servicepositie van het maaidek vergemakkelijkt het schoonmaken en onderhoud. Snel het maaidek kantelen, zonder gereedschap en zonder riem afleggen, het kan dankzij QuickFlip.


Advies en Service bij aankoop Zitmaaier, Gazonmaaier en Maaimachine. Showroom en Webshop, tevens Onderhoud. Ook voor uw Robotmaaier, Bladblazer, . Een handige lift om je zitmaaier schoon te maken. Slechts maar een aantal op voorraad staan. Park met Quick Flip systeem verzekert gemakkelijke toegang tot het maaidek voor comfortabel schoonmaken.


Het veelzijdige Multi Purpose . Een merk dat vooral haar weg vindt naar hobbygebruikers is Stiga. De servicepositie van het maaidek vergemakkelijkt schoonmaken en . X per jaar nakijken, schoonmaken en aanscherpen . Volg de volgende instructies voor het schoonmaken van het maaidek.

Terwijl je dan toch bezig bent met je machine te inspecteren, controleer dan bijvoorbeeld het oliepeil, maaidek , smeernippels,. Je kunt nergens komen of je ziet. De Stiga Titan is leverbaar in drie verschil-. STIGA VILLA VILLA VILLA HST VILLA HST BRUKSANVISNING. Als je gemaaid hebt, blijven er grasresten achter in je maaidek en op . Deze klant kan het hele bedrijf schoonmaken.


Stiga villa 3HST Met 78cm maaidek Zeer compacte machine Erg wendbaar door knikbesturing Een echte . Verder heeft deze zitmaaier een hoogwaardig Combi maaidek met een werkbreedte. Aan de voorzijde gemonteerd maaidek Aan voorzijde gemonteerd maaidek. VILLA SILENT HST - Stiga frontmaaier met hydrostatische transmissie en Honda.


Stiga Turbo Power SB grasmaaier met aandrijving. Aandrijving Het maaidek heeft een maaibreedte van cm. Met Model heeft STIGA een volledig nieuw niveau behaald als het gaat over. Mulching maaidek met messen, aangedreven. Na ieder gebruik, het maaidek zorgvuldig schoon-.


Stiga veegmachine van € 69- voor € 59- nieuwste model stiga veegmachine sws 6g met. Een Stiga zitmaaier met het maaidek voorop kan overal komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts