donderdag 6 augustus 2015

Schuurstofafzuiging

Attachment 0logistiek image . Stofafzuiging en schuurstofzuigers voor de beste afzuiging van schuurstof tijdens het schuren. Dankzij deze professionele stofafzuigingsapparatuur, bent u in . MOBIELE SCHUURSTOF AFZUIGWAGEN. Coolblue: alles voor een glimlach.

Een compleet assortiment schuurstofzuigers (stofzuigers voor aansluiting op schuurmachines, frezen en cirkelzagen etc.) van professionele kwaliteit. Onderhoud Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van alle merken spuitcabine apparatuur, en het . Schuurstofafzuiging Meerdere uitvoeringen mogelijk. Om het uitgebreide programma centrale stofafzuiging compleet te maken bieden we u een aantal kwalitatief perfecte schuurmachines. De Hamach handschuurpad SP150ST is uitermate geschikt voor de autoschadebranche, het schildersbedrijf en de jachtbouw. In uw bedrijf zijn meerdere aansluitingen voor schuurstofafzuiging.


Onze centrale hoogvacuümmachine is aangesloten op een stalen leidingnet door het pan . Een van de manieren om het schuurstof gelijk op te vangen: schuren met schuurmachines die zijn voorzien van een schuurstofafzuiging.

Met Hamach haalt u jaar ervaring en knowhow op het gebied van professionele schuursystemen, schuurstofafzuiging , gebruiksartikelen en bedrijfsinrichting . Aluminium strips met afmetingen: x 2mm. Stalen strips met afmetingen: x 2mm voor weerstandslassen. Kleurenwaaiers veelal van Sikkens of de RAL-kleuren.


Werkmethode met schuurstofafzuiging en veilige steigers. Ik werk soms samen met bekwaam personeel . Vervaardigd van volkunstof waardoor erg licht in gewicht. Speciaal ontwikkeld voor 1mm velcro discs.


Uitgevoerd met schuurstofafzuiging. Pneumatische Excentrische roterende schuurmachine met schuurstofafzuiging en ø 2mm pad. Perfecte schuurmachine voor het schuren van grotere . Daarnaast breng ik de overlast, die schuurwerk met zich meebrengt, voor u tot een minimum terug door gebruik te maken van schuurstofafzuiging.


Met name daar waar u veel materiaal wilt verwijderen. Geschikt schuurpapier: mm, gaten voor stofafzuiging, klittenbandsysteem. Hamach heeft al meer dan jaar ervaring en kennis op het gebied van schuursystemen, schuurstofafzuigingen en gebruikersartikelen.


Lichte, handige driehoekschuurmachine, ook te bedienen met hand.

Bij zaken als bijvoorbeeld kitmateriaal, . SCHUURSTOFZUIGEN BIJ DE B automatisch aan en uit wanneer het schuurapparaat respectievelijk aan of uit wordt gezet. Met geïntegreerde schuurstofafzuiging. Met lamellen schuur- voet, schrapermes en.


Zonder dit filter kan de stofzuiger absoluut niet gebruikt worden voor schuurstofafzuiging. Bij beschadiging filter direct vervangen om motorschade te voorkomen. Voor los- en vastdraaien van wielmoeren. RQMB2voor schuurstofafzuiging.


Automatische aan- en uitschakeling binnen seconden. Dit fijnfilter wordt in de stofzuiger bevestigd en beschermd de motor tegen stof. WERKSTATION voor schuurstofafzuiging. Dubbele luchtaansluiting en dubbele 220V aansluiting.


Met oog voor detail met de beste verfsystemen, schuurafzuiging en klimmaterialen. Op een veilige en verantwoorde manier. AuTOMATIsCHE AAN- EN uITsCHAKELING. TOfzuIGEr MET by-PAss MOTOr (WATT).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts