vrijdag 28 augustus 2015

Skateboard ophangsysteem

Naast de gewone rekken is er ook een skateboard -wandrek beschikbaar dat je aan de muur kunt ophangen. Penny Board Inch kopen doe je gemakkelijk en veilig in onze shop. Wij bieden een ruim assortiment goedkope en originele Penny boards.


Shop skateboard en accessoires met korting, direct leverbaar! Skateboards , longboards en stuntsteps in de aanbieding. Trendy muurplankje in vorm van skateboard in hout om de kinderkamer te versieren van het merk LECONS DE. Inclusief metalen ophangsysteem met vijzen. Niemand kijkt er raar van op, skateboards zijn normaal geworden in het.


De meest populaire en bekende Cruisers zijn de zo genaamde Pennyskateboards, . Does anyone have a nice easy yet professional way of hanging decks on a wall? Zoek jij goede skateboard onderdelen tegen een eerlijke prijs? Ben jij opzoek naar goed betaalbare skateboard onderdelen? Hang je snowboard aan de muur met de Collector Series Wall Mounts in Silver van Burton.


Dit ophangsysteem van Burton is geschikt voor één snowboard. Onze ingelijste posters worden geleverd met een ophangsysteem. Op maat gemaakt, Snelle levering, Eerlijke prijzen. Helaas hebben wij niets gevonden voor ophangsysteem ophangsysteem.


Ideaal ophangsysteem voor bokszakken. CONFLICT CAFÉ IS BACK AT HOUSE OF VANS THIS SEPTEMBER. Ophangsysteem voor Foto Plexiglas. Aluminium frame aan de achterkant Aluminium frame aan de achterkant. Je kunt denken aan een ophangsysteem voor al je fietsgadgets inclusief je bike, maar kun je het ook zo indelen dat al je skateboards een plek . Eenvoudig haken en houders bestellen op onze website.


Gebruik de haken en houders om eenvoudig kleding of andere artikelen op te hangen. Love the laid-back look of skateboard decor. Wil je skateboard decks als wanddecoratie aan de muur ophangen?


Klik hier en bekijk de mooiste inspiratie voorbeelden! Stijlvolle en stevige kleerhangers en haken tegen lage prijzen. Je vindt bij ons alles van broekhangers tot haken in veel verschillende designs en kleuren.


Thisissoul is opgericht om de inline skate sport in Nederland te promoten, met in. De Sling is een uniek ophangsysteem voor wandplanken. Je kan dan bijvoorbeeld een tiener kamer aankleden met een oude skateboard als boekenplank.


Een board rack is een uniek ophangsysteem voor alle type boards, van wakeboard tot kiteboard en van skateboard tot longboar maar uiteraard ook voor . Van het merk Fenzy komt de 2Dual Rem Recreatie Step. Het combineert een handrem met een voetrem bij het. Koop online fotobehang van de beste kwaliteit.


New York, Natuur, Tropisch Strand. Concurrerende producten skateboard bussen door leveranciers skateboard bussen en fabrikanten skateboard bussen worden hieronder vermel u kunt . Winkel jouw favoriete surf-, kite, – sup-, skateboard - of wakeboard spullen online op. Northcore Surf magnetisch wetsuit ophangsysteem Hook Up. Voeg het ophangsysteem toe om zo makkelijk je plexiglas op te hangen. Plexiglas Print Jonge brunette vrouw poseren met skateboard.


Nijdam plastic skateboard 25. Kinder Jethelm MT Urban skateboard wit Kinder . Of het nu gaat om het veilig opbergen van een nieuw skateboard of dat u die mooie sportbal met. BoardRacks - skateboard wandrek - ophangsysteem € 4 95.


Kies zelf de maat en het materiaal. Prima metalen vakkenkasten uit de serie Evolo. Misschien ook interesse in onderstaande deals?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts