dinsdag 28 juli 2015

Spax schroeven rvs torx

Tot goedkoper dan de bouwmarkt. Spax Vlonderschroef RVS TORX met boorpunt - Spax, met afstand de beste vlonderschroef! De scherpe punt aan de schroef zorgt er voor dat voorboren . Platkop met Pozidrive kruisindruk. Product was successfully added to your . SPAX SPAANPLAATSCHROEF TORX TRVS 3. Schroef model kop, platverzonken kop. Spax gevelschroef rvs torx zelfborend 200st bestel je goedkoop en gemakkelijk op PontMeyer.


Spax schroeven zijn verkrijgbaar bij PontMeyer in diverse maten voor het bevestigen op. Kies dan voor een rvs variant, deze zal minder snel gaan roesten en heeft hierdoor een. Boorpuntschroef , voorboren niet nodig.


Torx schroeven zorgen voor een stevige grip van het bit. Met cilinderkop, voorzien van Torx -kopindruk. Freesribben onder de kop voor het verzinken . Bestaande uit: SPAX RVS Torx (TX) en SPAX RVS Pozidrive (PZ) spaanplaat-hout- schroeven. Type: spaanplaatschroeven Torx Materiaal: RVS.


Hij is bestendig tegen alle weersomstandigheden en is roestvrij wat hem ideaal . XGovers Den Helder, Enkhuizen, Texel, Heerhugowaar Noord Holland. In de bouwmarkt of bestel direct online. Uitgevoerd met gepatenteerd golfsnede profiel. Rvs AISI 3(A2), met T-STAR plus aansluiting. De kop is versterkt, zodat afbreken niet meer voorkomt.


De spoed van de schroef is voorzien van . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Spax spaanplaatschroeven aanbied. Spaanplaatschroef volledige draad. Soort schroef , spaanplaatschroef. Spax vlonderschroef lenskop, de RVS Akwaliteit zorgt ervoor dat de schroef verwerkt kan worden in zeewater omgeving en zwembaden (chloor).


Deze schroef van Spax is geschikt voor het gebruik bij al uw buitenconstructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts