dinsdag 21 juli 2015

Bibliotheek maldegem

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. De catalogus van de Maldegemse bibliotheken kan je zowel in de bibliotheek als van thuis uit raadplegen.


Je kan op de online catalogus:. Raadpleeg de contactgegevens en openingsuren van de hoofdbibliotheek Maldegem, filiaal Adegem en uitleenpost.

Verlengen en reserveren van boeken. Al jouw bibliotheekdiensten op één plaats. Wil je meer weten over de bib, haar werking, acties,.


Maar vooraleer het zover is wil de bib alle stukken uit de collectie . Na heel wat discussie verhuist de bibliotheek van Adegem niet uit . Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en. Kom naar de bib , schenk jezelf een kopje koffie uit en nestel je in één van onze fauteuils met een krant, boek of surf mee op de golven van onze gratis wifi. Personen met een visuele handicap hebben nu hun eigen .

Met veel plezier springt de bibliotheek op de kar en . Thomas has jobs listed on their profile. Ochtendgesprekken: Jooris van Hulle interviewt Geert van Istendael. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres, openingsuren. Met de verbouwing heeft de bibliotheek zijn collectie en magazijnen. Heb je zin om je kinderen te laten proeven van de voordelen van yoga?


Vanaf januari tot en met 25 . Binnen anderhalve week is het zover: de heropening van de bib. Hier kan je het programma van de hero. Van welke gevoel hou jij het meest? Doe dan mee aan onze zoektocht. Voor openingstijden en andere informatie . Functie In overleg met de bibliothecaris educatieve projecten en publiekswerking organiseren, uitwerken, stimuleren, faciliteren, coördineren en begeleiden . Maldegem deel van uitmaakt, aan een gezamenlijk reglement.


Welkom in de Maldegemse bibliotheek, een plaats waar mensen centraal staan. De Dag van de Ambacht is een nationaal, gratis evenement ter ere van de ambachten in België.

PBS bibliotheken (bibliotheken, PBS Oost-Vlaanderen, Vubis). Het blokpunt in de bibliotheek is elke weekdag open van 10. Praktische info over Bibliotheek , Maldegem. Organisatie: Bibliotheek Maldegem.


Telefoon, adres, website, locatie op de kaart. Restaurants en hotels in de buurt van Bibliotheek. Stijn De Mil (of collega) van Fab Lab Factory legt uit hoe de lokale bibliotheek een brug kan vormen tussen onderwijs en ondernemerschap. Ze gaan met een tablet in de hand op pad en moeten Kaos verslaan.


Fundels is beschikbaar in volgende bibliotheken: Legende. Op zaterdag september kan je vanaf 18u terecht op de Schouwburgplaats voor de allereerste openluchtcinema van de bib. Mediawijsheid in de bibliotheek , je kan er alle kanten mee uit tijdens of naar aanleiding van de Digitale. Schermen bij de sluizen bederven uitzicht.


Ondanks het fraaie najaarsweer is het minder goed vertoeven op de terrassen bij de sluizen in . De PVV in de Haagse gemeenteraad roept burgemeester Pauline Krikke op om geen anti-Zwarte Piet . De politie doet onderzoek naar een kogelinslag in de ruit van een café aan de Regentesselaan in Den Haag. Er is – zover bekend – niemand . Op deze link is de uitzending van Goedemorgen Nederland van vanochtend te zien. Scholenchaos in Bezuidenhout en Mariahoeve.


De Christelijke Basisschool Waalse Louise de Coligny is ontheemd. Voorburgs Dagblad: Hele dag door nieuws en samenwerking met Dagblad070.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts