maandag 20 juli 2015

Pneumatische sloophamer

Luchtdruk pneumatische sloophamer en perslucht hand breekhamers gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Stille luchthamers geschikt voor middelzwaar tot zwaar breekwerk zoals het slopen van stenen en betonnen muren en het wegbreken van allerlei soorten . Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies.


Sloophamer zi-abh1500d 156/50gegevens bijzonder robuuste constructie extreem. Breekhamers koop je eenvoudig online bij bol. Elektrische pneumatische boor/ sloophamer MATRIX EHD 850-28. De Spytze is een pneumatische sloophamer geschikt voor veel uiteenlopende sloopwerkzaamheden. De Spytze is een pneumatische sloophamer voor veel uiteenlopende sloopwerkzaamheden.


De TEX P is een compacte, professionele pneumatische sloophamer. Zijn lichte gewicht van kg maakt hem zeer gemakkelijk te hanteren, zelf bij . Geen gepruts meer met hamer en beitel, maar gebruik een krachtige zware pneumatische breekhamer kg, voor het uitbreken van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts