dinsdag 16 juni 2015

Spenglerschroef

Een spenglerschroef is een 3-delige RVS houtschroef met TX-aandrijving. Onder de lenskop zit een RVS ring met daaronder een EPDM-ring die zorgt voor een . FIS-FIX spenglerschroef met 15mm ring rvs AAISI3torx. Delige houtschroef, onder de lenskop zit een rvs ring met daaronder een EPDM ring voor een waterdichte afsluiting. Deze spenglerschroeven worden veel . Verschillende soorten en maten.


Spenglerschroef met epdm-ring mm. Koop direct online en binnen dagen in huis! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. In onze moderne productieafdelingen in de filialen in Rijen en . Dak en gevel Dak- en gevelplaatschroef. Artikelcode, Omschrijving, Maat, Eenh.


Met de RVS schroeven kunnen dakpannen en vorsten worden gemonteerd aan de panlat of ruiter. Vind spenglerschroef op Marktplaats. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct . Houtschroef, liseko kop met een liseko ring naar keuze.


DAKGEVEL SPENGLERSCHROEF RVS-ALK MET EPDM RING 15MM TX-20. RVS afdichtschroef, spenglerschroef torx incl. Deze RVS houtschroef zorgt voor een waterdichte afsluiting. Bouwmaterialen modde bevestiging inox - inox spenglerschroef tx.


Home Zoeken SPENGLERSCHROEF 4. X100ST Schoorsteenkappen Dakbedekking. Afname Per: 2Stuk Diameter (mm): Lengte (mm): Materiaal: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts