dinsdag 30 juni 2015

Schilderij ophangsysteem zonder boren

Wilt u uw schilderij ophangen zonder gaten in uw muur te boren voor schroeven? Bekijk de ophangoplossingen en -producten van Artiteq. Er zijn genoeg goede alternatieven waar geen spijkers of schroeven aan te . Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder.


Objecten kun je nu veilig ophangen zonder te boren en je hebt er geen kluservaring voor nodig. Een ophangsysteem voor onze moderne manier van leven.

Fotolijsten of schilderijen ophangen zonder spijkers? Een schilderij ophangen zonder te boren klinkt ideaal. Lees deze handige tips wanneer u een schilderij wilt ophangen zonder uw muur te beschadigen. Er zijn verschillende redenen waarom je niet in een muur wil boren.


Na het lezen van deze blog kun jij iets ophangen zonder te boren. Spiegels, fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld. Het is dan erg simpel om met behulp . Vaak wordt er gezocht naar een oplossing voor het ophangen van een schilderij zonder te boren. Boren zorgt immers voor beschadigingen op .

Samen met tesaⓇ hebben we vijf manieren gevonden om wanddecoratie op te hangen, zonder te boren. Ik hing een toffe klok, posterlijst en tijdschriftenrekje op met klevende spijkers van tesa, dus zonder. Een fotolijst ophangen of een groot schilderij ? Inspiratie: Hoe kunt u uw wanddecoraties ophangen zonder te boren ? Voor 13:00u bestel morgen in huis! STAS schilderij ophangsystemen ! Vind hier uw ijzerwaren voor elk project. Bekijk ons assortiment en reserveer spijkers, schroeven, sloten en meer ijzerwaren direct online.


Met de innovatieve bevestigingssystemen van tesa behoren lelijke gaten in de muur tot het verleden, maar ben je wel altijd verzekerd van . U heeft een schilderij, fotolijst of een ander kunstwerk aangeschaft en u wilt uw schilderij ophangen zonder boren ? Dan is een schilderij ophangsysteem het . Hier volgen enkele tips om uw schilderijen en kaders op te hangen zonder sporen achter te laten op de muren of gaten te boren in uw vers geschilderde muur. En welk ophangsysteem gebruik ik om het schilderij gemakkelijk, mooi. Schilderij ophangen zonder boren ? Bestel een compleet schilderij ophangsysteem ! Tot wel meter uit stuk en binnen 1-werkdagen al Thuisbezorgd!


Daarnaast is een grote collectie kunst waaronder originele schilderijen , posters en reproducties alsmede zeefdrukken. Je mooiste fotokaders ophangen zonder je muur te beschadigen? Hang één fotolijst of schilderij op of maak een fotocollage.

We leggen je uit hoe je te werk gaat. Boor- of spijkergaten in je muren zijn vervelend. Voor het ophangen van schilderijen , kalenders, thermometers en andere objecten Alternatieve oplossing voor boren en schroeven . De zelfklevende tesa Powerstrips schilderijhaken zijn het slimme alternatief om een.


Het tesa slimme ophangsysteem is revolutionair en speciaal ontwikkeld om voorwerpen. Zo makkelijk is een schilderij ophangen zonder gaten achter te laten. Ik wil nog wat schilderijtjes ophangen, maar niet met boren enzo.


De eenvoudigste manier om een schilderij aan de muur op te hangen, is door. Lijsten met een gewicht van meer dan kg worden als te zwaar beschouwd om zonder de juiste. Markeer waar je de muurbevestiging gaat boren of spijkeren. De Tesa Powerstrips strips wit stuks zijn geschikt voor het ophangen van verschillende voorwerpen.


De strips zijn makkelijk te monteren zonder boren of . Maar dan zonder de gaten, met een schilderij ophangsysteem met of. Met bevestigingsmagneten en magnetische ophangsystemen voor wand of plafond kunt u zaken ophangen zonder te boren of schroeven. Weet iemand een andere manier om schilderijtjes(canvas op doek)op te hangen op (draag)muur zonder met boormachine gaten te boren ? Wil je rails, schroeven of een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts