donderdag 4 juni 2015

Spanners met spinhaak

Deze goedkope spanner met spinhaak combineert een hoogwaardige kwaliteit elastiek tegen een budget prijs en is uitermate geschikt als u tijdelijk een doek . Sterke elastische spanner met geplastificeerde staalhaak. Elastische spanner met geplastificeerde staalhaak. De spanner heeft een lengte van cm.


Wij leveren kwaliteits bevestigingsmaterialen tegen zeer gunstige prijzen! Een spanner met spinhaak 6mm elastiek wit 25cm is een spanelastiek voor grote diameter buizenframes, ter bevestiging van een spandoek of zeil.

Voor spandoek spanners kunt u terecht bij PRINTklusje. Wij bieden, dankzij onze producttoevoeging, nu soorten spanners aan. De standaard spanners hebben een spinhaak. Ideaal om PVC dekzeil of aanhangwagen zeil mee te bevestigen. Spanners met spinhaak (cm), per stuks.


Met deze spinhaken spanners kunt u allerlei doeken spannen door de haken in de zeilogen te bevestigen. Zoekt u een zwarte spanner met spinhaak cm? Deze spinhaken zijn ideaal om een print in een ijzeren frame te bevestigen. U heeft de keuze uit spanners met spinhaak en .

Zwarte spanner met geplastificeerde stalen haak. Wildeboer is een groothandel in kunststoffen. Gezien het brede assortiment leveren wij veel aan de land - en tuinbouw, aannemers, installateurs, gemeentes,. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Vereiste velden zijn gemarkeerd met . Bent u op zoek naar een spanner met spinhaak tegen een scherpe . Let op dit product is alleen te bestellen i. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. LOADLOK SPANNER MET SPINHAAK LSET A 2ST Art. Met de spandoek spanners (20cm) bevestig je doeken in aluminium frames.


Gebruik voor iedere ring in het doek een spanner , zodat de spanning van het doek . Koop nu snel en voordelig uw spanners koord online bij Joka Sport of in onze winkel aan de Paul Krugerstraat 131a te. Drukmethode Full color digitaal. Schrijf de eerste review van dit product.


Meer informatieMinder informatie . Bestel accessoires voor jouw buitenreclame uitingen bij Drukwerkdeal. Bekijk ons assortiment aan elastische koorden, grondboren en watertanks. Gemakkelijk, snel en gratis bezorgd.


Geef een reactie Reactie annuleren.

Voor dit product zijn nog geen recensies geschreven. U kunt de eerste zijn die over dit product een recensie schrijft! Categorieën: Easyclamp Diversen, Easyclamp Steigerbuis Koppelingen.


Elastieken met spinhaken - bestel in de webshop van KWINT of vraag vrijblijvend een offerte aan. Net nieuw uitgebracht: de nieuwe generatie spinhaak : OPTIFIX. Spanlussen van elastisch koord voorzien van een plastic balletje.


Spanelastiek voor grote spandoeken. Rubberen spanner met s-haak zwart. Span je spandoek strak in het frame met spinhaken of trapezekoord! Onze spinhaken hebben een grootte van cm.


Wanneer uw spandoek ringen heeft om de . Omschrijving Spandoek accessoires. Voorbeeld van StormFix spinhaken en spanelastieken De stormFix spanner bestaat uit een elastisch koord met twee kunststof eind stukken, die in elkaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts