maandag 6 april 2015

Temperatuurmeter laser

De infrarood thermometer PCE-7is een apparaat dat de temperatuur meet op. Dubbel laser voor focus van het meetpunt. Meet temperatuur van motor, verwa… Nauwkerige metingen binnen.


Deze contactloze digitale laser infrarood thermometer is ideaal voor het meten van. Een infrarood thermometer meet contactloos de temperatuur van een. Hoe werkt dit apparaat technisch gezien, waarmee je m.

IR temperatuur , of Relatieve vochtigheid . Laser thermometers werken met een infrarood licht om de temperatuur op te nemen. Je hoeft dus enkel de thermometer op een object te richten en daarna op. De digitale laser temperatuurmeter PCE-IRbestaat uit een miniatuurmeetkop en een afzonderlijk elektronisch component.


Met deze infrarood temperatuur meter kan op afstand de temperatuur van objecten gemeten worden. Digitale infrarood laser temperatuurmeter voor het meten van leidingen, onderdelen, zwembaden, voedselproducten etc. Digitale laser temperatuurmeter met een meetbereik van -°C tot 3°C.


Zeer geschikt voor het snel en veilig meten van vloeistoffen, gassen en allerlei . Voor het meten van temperaturen.

Zowel oppervlakte- als omgevingstemperatuur. Wilt u exact weten wat de temperatuur binnenin uw oven is? Temperatuurmeters , infrarood thermometer. Dan is deze lasergestuurde infrarood thermometer de uitkomst.


Je haalt een werk uit de hete oven. Je meet de temperatuur met de lasermeter en wacht tot de . Contactloze infrarood temperatuurmeting - met laserpointer voor de peiling. Ideaal voor temperatuurmetingen op slecht toegankelijke plaatsen.


Uitgang 1mW, golflengte 630~670nm, klasse (II) Laser product. Meetbereik -- 200° Celsius,nauwkeurigheid , inclusief etui en 9V batterij. Met een infrarood thermometer meet u temperatuur zonder dat u de persoon of het object hoeft. De ingebouwde laser geeft nauwkeurig het meetpunt aan waar de temperatuur wordt gemeten. Houd de temperatuur onder controle.


Eenvoudig richten en de temperatuur op het duidelijke van . Uitgevoerd met DataHold en Power Off funktie. Meet de temperatuur van het oppervlak waar de temperatuurmeter op gericht is. Met onze infrarood temperatuurmeter en kruislijn meetapparatuur krijgt u accurate meet gegevens zodat u nauwkeurig kunt werken, bestel nu online!


Vanmiddag heb ik bij de Lidl een infraroodthermometer aangeschaft.

Je kunt er de (stralings) temperatuur van . Laser straal voor een nauwkeurige richting. Een pyrometer of infrarood-thermometer is een toestel om de temperatuur op afstand – dus zonder contact – te meten. De werking van de pyrometer steunt op. Thermometer laser -thermometer Horepa. Klimaatmeters, windsnelhei windrichting en regenmeters of uw WBGT meters huur u bij Metesco.


SKF infrarood thermometer - met laser - TKTL 10. Robuust en geruwd oppervlak voor hogere duurzaamheid en betere grip . Testo biedt het volledige scala van temperatuur meetinstrumenten en thermometers - optimaal gekalibreerd en conform de gewenste normen - om te voldoen . De Fluke 5EX is een IR- temperatuurmeter welke te grbuiken is in Ex-zone EN 0. Infrarood temperatuurmeter -tot 305°C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts