woensdag 1 april 2015

Artiteq ophangsysteem

Bent u op zoek naar een schilderij ophangsysteem of ander ophangsysteem voor schilderijen en wanddecoraties? Bij Artiteq vindt u de juiste oplossing. Bent u geïnteresseerd in Artiteq ophangsystemen ? Wand ophangsysteem – flexibele schilderij ophangsystemen met bevestiging aan de wand.


Met een Artiteq ophangsysteem kunt u eenvoudig een schilderij ophangen zonder te boren in het zichtbare vlak van de muur.

De ophangsystemen van Artiteq . De gepatenteerde schilderij ophangsystemen van STAS zijn in te delen in twee categorieën. Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse. Artiteq set cilinder haak met perlonkoord en haak kg voor Basic Rail stuks.


De Artiteq clickrail compleet wit primer meter is het meest gebruikte schilderijophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. De Click Rail is een product van ArtiTeq schilderij ophangsystemen. Dit pakket bevat werkelijk al wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk schilderijen op te .

Bestel een compleet schilderij ophangsysteem ! Schilderij ophangen zonder boren? Tot wel meter uit stuk en binnen 1-werkdagen al Thuisbezorgd! Een schilderij eenvoudig, flexibel en snel ophangen en verplaatsen. Bij GeckoTeq vindt u de beste ophangsystemen. Kunststof rail voor het Click schilderij- ophangsysteem.


De kleur primer wit is zelf in een gewenste kleur te verven. Zoekt u een geschikt ophangsysteem voor uw schilderij of fotolijst? Bekijk dan ons aanbod Stas schilderij ophangsysteem ! Voor 13:00u bestel morgen in huis!


Click Rail Pro, schilderij ophangsysteem voor zwaardere schilderijen en wanddecoraties. Stel eenvoudig een compleet Artiteq ophangsysteem samen. Plaats eerst een type ophangrail in uw winkelwagen. Vervolgens kunt u de ophangrail . Onzichtbaar te integreren in het plafond.


Amersfoort Art heeft het grootste assortiment schilderij ophangsystemen van.

Wij zijn dan ook officieel dealer van Artiteq , Newly, GeckoTeq, en Stas. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de . Vind ophangsysteem schilderijen op Marktplaats. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Arti Teq ontwikkelde flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. Cliprail, clickrail, toprail, minirail.


Hieronder vindt u de diverse ophangsystemen van de diverse merken als Arti teq , Stas, Nielsen, Newly en enkele andere systemen bij de lijstenmakerij. Compleet met bevestigingsset van clips, schroeven en pluggen en eindkappen. Assortiment ophangsystemen van merk Arti teq en stas. DeCo-Arté uit Zulte, Oost-Vlaanderen, verzorgt het ophangen van kaders, kunstwerken en schilderijen met de ArtiTeq ophangsystemen. Het is de perfecte oplossing voor het wat zwaardere werk . Artiteq Click Rail wit en alu - 1x Perlon draad met zelfremmende haak 20kg – 6x.


Zo zijn wij officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem , het Newly. De Click rail Pro is een schilderij ophangsysteem met een professionele uitstraling. Artiteq en STAS zijn producenten van ophangsystemen die de norm hoger leggen dan de doe-het- zelf . Specialist op het gebied van schilderij ophangsystemen voor aan de wand of aan het plafond. Ook levert Artiteq schilderij ophangsystemen waarbij het schilderij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts