donderdag 18 december 2014

Spanband vastzetten

De werking van een spanband toegelicht in een omschrijving en met een uitstekende instructievideo. Alles over spanbanden kunt u vinden bij . Ook tenten, luifels, reclamepanelen . Lading vastzetten is wettelijk verplicht. Aanhangernetten zijn daarbij prima hulpmiddelen.

Naast een ruim assortiment aanhangwagennetten, gaasnetten, . In de onderstaande video kunt u zien hoe ladingen worden vastgezet met een spanband. Een spanband of spanketting is een hulpmiddel om lading vast te zetten en. Door middel van een ratel kunnen ze zeer strak worden vastgezet , waardoor de . Met gemak zware gewichten vastzetten ! Spanband met ratel 8kg bruiklast.


Kijk ook eens bij het wielharnas, een speciaal ontworpen motorspanband voor het vastzetten van het achterwiel. De spanbanden zijn niet geschikt voor het .

Wilt u bijvoorbeeld weten welk type spanband het beste past bij uw aanhanger, of voor het vastzetten van een tent? Naast ons assortiment spanbanden kunt u . Helaas wordt dit in de praktijk door chauffeurs vaak niet goed gedaan. Snel, eenvoudig, veilig vastzetten. Ideaal voor het vastzetten van lading. Voorkom dat uw lading gaat schuiven, bevestig de Cosmic spanband met ratel en haak meter.


Bent u op zoek naar een spanband van. Hierdoor kunt u uw vracht zeer stevig vastzetten en zal het niet gaan schuiven of anderzijds . Protempo levert u een uitgebreid programma spanbanden en accessoires hiervoor. Handige spanbanden voor het vastzetten van motorbagage. Opzoek naar Beugel voor strap, tbv vastzetten dmv spanband stuks? Campersalon - Webwinkel en werkplaats voor camper accessoires.


Het vastzetten van de machines en materieel is van groot belang voor veilig transport. Ken de trekkracht van de spanband. Alle balen moeten worden vastgezet met spanbanden. Naast het vastzetten van ladingen is een spanband ook uitstekend te gebruiken voor het .

Het oogt wat fragiel en de stiksels zijn her en der gerafeld. Maar volgens het etiket zou het toch echt 3kg per band moeten kunnen hebben. De wielspanband wordt bevestigd op de banden waardoor de spanband nooit los kan gaan zoals bij traditionele spanbanden (i.v.m. vering van de motorfiets). Dankzij de spanbanden van Sortimo kunt u de lading snel en ongecompliceerd vastzetten – u bent met een goed gevoel onderweg en hoeft zich geen zorgen te. Hoe kan ik het beste spanbanden gebruiken om mijn lading vast te zetten?


QuickLoader automatische spanband is de snelste spanband ter wereld en. Quickloader spanband , sjorband met ratel, 800Kg. Snelste levering in gehele BeNeLux.


Deze spanband van Showtec is voor het vastzetten van vele toepassingen. De band is meter lang en heeft een breedte van 50mm. Huur: € per spanbandBorg: € 1per spanbandNormaal heeft u genoeg aan spanbanden om mo. Klem spanband voor montagerails. Klembanden tot 3Kg, spanbanden van 1. Kg tot Ton, spankettingen en ladingbinders.


Mitari levert alle lading vastzet systemen direct uit voorraad. Industrieële spanband met een lengte van meter. Sterke spanbanden voor het vastzetten van een lading. Voorzien van een ratel en aan beide zijden een haak.


Het gewicht van de lading bleek 35. Veilig, eenvoudig, snel en vakkundig een lading vastzetten ? Het is belangrijk dat uw vracht stevig vast staat tijdens transport. Dit doet u zeer eenvoudig met de sterke spanbanden voor transport en vrachtwagens van . Werkdagen voor 15:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts