woensdag 17 december 2014

Blindklink moer

Blindklinkmoer met kleine verzonken kop en gekartelde schacht. Staal verzinkt, blauw gepassiveerd (A2B) met kleine verzonken kop en gekartelde schacht. Bij de blindklinkmoer wordt door de axiale trekkracht (het aantrekken) van de blindklinkmoertang een “tegenkop” gevormd aan de achterkant van het werkstuk.


De zeer vlakke kop zorgt voor perfecte aansluiting van de te monteren delen. Door groot klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle . Op zoek naar bevestigingsmateriaal voor veeleisende toepassingen? Dan kunnen blindklinkmoeren de oplossing zijn voor u. Met een blindklinkmoer of blind rivet nut kan in dunne plaat, in kokerprofielen of zelfs in een ronde buis eenvoudig schroefdraad worden aangebracht. Bestel al uw RVS bevestigingsmaterialen in de webshop.


U wilt een blindklinkmoer kopen, bij ons kunt u ze vinden in diverse afmetingen en per verpakking verkrijgbaar. Voor deze verbinding wordt een zeskant gat gelaser om meedraaien van de blindklinkmoer in het gat te voorkomen. De afmetingen van het zeskant gat Fig. Vind blindklinkmoer op Marktplaats. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Masterfix voor boren met mm. Vertalingen blindklinkmoer NLDE. Voorbeeldzinnen met ` blindklinkmoer `. Hoi Een vaak terug kerende vraag hoe een blindklinkmoer te gebruiken. De blindklinkmoer is de meest geschikte oplossing om een dunne plaat van. Na de plaatsing van een blindklinkmoer is elke verdere afwerking overbodig zelfs . Buitenmaat blindklinkmoer vlakke zijde tot vlakke zijde.


Voor een gelijktijdige klink- en schroefverbinding. Worden verwerkt aan één zijde en zijn bijzonder geschikt voor . Vraag me niet hoe maar het schroefdraad van beide blindklinkmoeren in mijn van mijn bidonhouder zijn lam. Een blindklinkmoer is dé ideale . Kenmerken Materiaal Staal Klembereik 1. De SBM wordt gecombineerd met een Weber toevoersysteem voor de moer. Een speciaal gereedschap draait zich eerst in de moer , plaats de moer vervolgens . Geen resultaten gevonden in de encyclopedie.


Anders gespeld: blindklinktang blindklinknagel. Deze woorden beginnen met `BLIND`. Boorgat met aangegeven diameter. Draai de blindklinkmoer op de montagetang en in het boorgat.


GESIPA Standaard blindklinkmoer Vlakrondkop Aluminium M6x9x15mm. Hiermee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de . U kunt hier een account aanvragen. Leverbaar in - dagen Zoek de beste . Met de GESIPA FireFox worden blindklinkmoeren snel en foutloos geplaatst. Door de op kracht of slag gestuurde werking plaatst u de blindklinkmoer altijd . Voor rvs veiligheidsschuifrozet ten behoeve van profieldeuren. Montagehandleiding – blindklinkmoer montage.


Deze rozet kan niet worden toegepast in . Om bij schroefdraadverbindingen het juiste aanhaalmoment te kunnen toepassen moet de blindklinkmoer correct geplaatst zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts