donderdag 5 juli 2018

Kettingzaag afstellen l en h

Weet iemand hoe de L , H en AH moet instellen? Aspen, en merk geen verschil in starten en lopen bij mijn kettingzagen. Wanneer de zaaguitrusting die bij uw motorkettingzaag werd geleverd.


De carburator heeft nu de afstelling H = en L = 1. Juiste afstelling doen wij altijd met een toerenteller(werkt op inductie op de bougie).

Kettingzaag afstelling Sachs Dolmar was gemaakt door RCJME. H is hoog (volgasmengsel) de L is laag (stationair mengsel)de . Maatregelen voor gebruik van een nieuwe motorkettingzaag. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig.


Controleer de montage en de afstelling van de. Dit pijltje moet naar de uitlaatzijde van de cilinder wijzen. De afstelling ( L en H ) staat meestal op het .

En draai ze daarna hele slag open. Ps deze afstelling werkt ook bij bosmaaiers en rugblazers. Eenvoudige beschrijving van wat u moet doen voordat u uw McCulloch- kettingzaag in gebruik neemt. Is alleen een beetje gevoelswerk.


De standaardinstelling van de hoofdsproeier( H ) en acceleratiesproeier( L ) is vaak . Schroef voor het afstellen van. H ) en ( L ) van de carburateur van begrenzingen voorzien. Afstellen van de carburateur houdt in dat de motor wordt aangepast aan. N Afstelling stationair toerental te arm. L - en de H -naald leidt tot acceleratieproblemen of.


Handmatig de kettingzaag afstellen hoeft niet meer. Stihl MS 4C-M normale kettingzaag prima loopt, moet je de. Deze kettingzaag is ontworpen voor het zagen van hout of houtproducten.


Bij het afstellen van de carburateur kettingzagen Stil 1lees hier:. Buitenafmetingen : L × B × H mm.

Bereik de carburator van de kettingzaag. Dit is afhankelijk van het model en fabrikant van jouw kettingzaag. Lees zorgvuldig de handleiding voor de kettingzaag. Duidelijke instructies voor het starten van een McCulloch- benzinekettingzaag , inclusief het controleren van de zaag en een stapsgewijze h. Met de fijnafstelling worden de schroeven in de volgende volgorde van L - H - T . Bijna alle kettingzaagcarburateurs hebben deze drie instelschroeven en worden meestal aangegeven met respectievelijk de letters I, L en H. H of L Ook heeft deze geen gasklep maar.


Er zit een H en een L schroef op en misschien ook nog een stationair schoref. Tune een Husqvarna kettingzaag regelmatig om ervoor te zorgen voor goede prestaties en schade veroorzaakt door een onregelmatige motor te voorkomen. H en L schroeven ontbreken bij dit type.


Dat zit hem gewoon in de afstelling van de ontsteking, een vonk is een vonk, het tydstip van de . Brandstof-mengverhouding: SOLO Profi 2T-motorolie met andere tweetaktolie. Draai de L en H twee volle . Hoe die werkt, hoe deze onderhouden, hoe hem afstellen en hoe repareren,. Eén met H -zegel, één met een L -zegel en één met een LA - zegel. Monteren, demonteren en afstellen.


Dit is tien keer het toerental van een haakse slijpmachine of een motorkettingzaag. Noem drie soorten slipkoppelingen. Welk onderdeel wordt beschermd door een veiligheidskoppeling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts