vrijdag 11 mei 2018

Torx 20 schroevendraaier

De GAMMA- schroevendraaier TXheeft een Torx - -kop en is daarmee geschikt voor TX- -schroeven, oftewel Torx -schroeven met maat T20. Sencys precisie schroevendraaier kruiskop TX5. Schroevendraaier Torx T, 1mm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Chroom-Vanadium staal, zeskantig zwart kunststof hecht met ophanggat.

Hoogwaardige kwaliteit, kling extra nagehard met . Deze Skandia schroevendraaier torx TX20x1mm is een sterke 2millimeter lange schroevendraaier met een 1millimeter lange stalen kling, voorzien van. Vul een e-mailadres in: Verstuur. Meer informatie over dit product. Vul je gereedschap aan met deze Smoos torx schroevendraaier Tx 1mm.


De schroevendraaier is voorzien van een anti-slip profiel en een handige . Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan schroevendraaiers.

Een schroevendraaier Torx om diverse kleine reparaties zelf uit te kunnen voeren. Vind schroevendraaier torx op Marktplaats. Torx schroevendraaier Tx 1mm met levenslange garantie.


Een torxschroef is een schroef die met torx gereedschap moet worden gemonteerd. C SCHROEVENDRAAIER MET KOGELKOP TORX T20. Torxbits - torxschroefbits voor gebruik in.


Hierna zitten er stappen van vijf tussen de maten (T1 T, T2 T3 etc.). Op zoek naar Bahco schroevendraaier torx - ? Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! De inlay heeft een afmeting van 148MM bij 297MM en is 50MM diep.


De foam is geschikt voor Felo schroevendraaier. De stift in het midden van de TORX tamper resistant schroef past in de boring van de aandrijfpunt. Reuze assortiment en nergens goedkoper! De Wiha TORX schroevendraaier koppen zijn bedoelt voor zeer kleine schroeven en een lengte hebben van mm.


De koppen zijn gemaakt van hoogwaardig . Toepassingsgebied: - Voor langdurig gebruik.

Voordelen: Minder vermoeidheid: Goede krachtoverbrenging: Rolt of glijdt niet weg: Robuuste mesjesbevestiging. De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling. Ergonomisch verbeterde tweecomponenten greep voor een moeiteloze en handvriendelijke krachtoverbrenging.


Hoekige handgreep, rolt niet weg. Op werkdagen voor 16:uur bestel morgen in huis. Gemakkelijk bestellen en betalen via . Cyclus schroevendraaier torx 20x1online bestellen? Bestel fietsonderdelen en -accessoires gemakkelijk online bij Fietsvakshop.


Verchroomde kling, punt in gehar gebruineerd staal voor een perfect houvast van de schroef. Merk:Wera Voorraad:Op voorraad. Het beste gereedschap online bestellen!


Extra lange Trinamic- schroevendraaier met ergonomisch gevormde handgreep. Afhaling binnen de uur Reserveer en betaal in uw Autocenter. Elektroshop meer dan elektro alleen bekijk het volledige Wiha assortiment online. Precisie schroevendraaier - Torx T- 175mmL.


Acument Intellectual Properties, LLC. De grootste officiële Sram Dealer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts