vrijdag 25 mei 2018

Stihl maaikop

Voor snijgarnituur, maaikoppen ,messen en maaidraad bent u bij Jos Martens aan het juiste adres. Leverbaar in verschillende soorten en maten. Maaikoppen , grassnijbladen, slagmessen, hakselmessen en cirkelzaagbladen voor STIHL machines. Ontdek alle STIHL accessoires bij een dealer in de buurt. Directe productkeuze Maaikoppen en metalen gereedschappen.


Universeel gereedschap met draadstukken. AutoCut 25-De vervangende maaikop AutoCut 25- beschikt over een reserve aan maaidraad in het maaigereedschap. FS3 FS4 FS4 FS5 FS50C-E, FSE6 FSE7 FSE81. STIHL Maaikop FSE is een kop met maaidraad voor het wieden van onkruid en het maaien van gras op lastige plekken.


Bestel online bij De Boer Drachten! De lengte van de maaidraad wordt automatisch bijgesteld door de maaikop op de grond . Maaikop met Draadspoel voor Stihl FS3 FS5 FS6 FEStrimmer, Met Twee Nylon Maaidraden van mm, Onkruidtrimmer, Draadcassette, Kantensnijder, . Te gebruiken op alle bosmaaiers in combinatie met maaikop , maaimes of. Ideaal voor tuin waar weinig bewegingsruimte is. Stihl heeft drie nieuwe maaikoppen geïntroduceer de AutoCut 36- 46-en -2.


Dankzij de nieuwe koppen kan met bosmaaiers gemaaid . Onderdelen voor Stihl AutoCut 40-draadkop , maaikop , maaibol. Kraagmoer M14x5Li voor het spoelhuis van de Stihl draadkop AutoCut 40-, AutoCut 40- . Oregon Nylium starline maaidraa Techniblade en Yellow roundline maaidraad: alleen de beste draden vindt u bij . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd . Stihl presenteert een nieuwe generatie maaikoppen voor. Kwestie van even de ondergrond aantikken met de maaikop en de lengte van de . De maaikoppen STIHL AutoCut 36- 46-en 56-voor bosmaaiers met een groot prestatievermogen maken een bijzonder lage maaihoogte mogelijk en . Prijslijst De Machinevriend: STIHL bosmaaiers en kantenmaaiers.


Voor het met de hand bijstellen van de. Met de nieuwe accubosmaaier FSA van Stihl wordt maaien een makkie! Robuuste elektrische motorzeis met maaikop AutoCut C 5-2. Tweedraads, voor maaien en onkruidvrij maken. Uitstekend geschikt voor het trimmen van gazonranden en voor het onkruidvrij . Deze STIHL grastrimmer, ook wel kanten maaier genoem.


PolyCut- messen en maaidraden zonder van maaikop te wisselen . Maaikop passend op Stihl FSFSFS40C FSFSFSFSEFSEMET MM DRAAD Onze Ref. De door ons aangegeven onderdelen . Lichte, geruisloze en krachtige accukantenmaaier met comfortabele maaikop AutoCut 4-en verbrede snijdiameter voor het . Geschatte verzendtijd 1-dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts