woensdag 25 april 2018

Spanband klem

Soms zijn het relatief kleine dingetjes die een essentieel verschil kunnen maken. Bij het vastzetten van lading zelfs letterlijk. Spanband 20mm verkrijgbaar in verschillende kleuren!


Voor transporteren van diverse zware goederen. Koop hier uw Bagagegordels tegen de laagste prijs uit Voorraad.

Bezoek onze voordelige Webshop voor de laagste Prijzen voor Klemgesp . De werking van een spanband toegelicht in een omschrijving en met een uitstekende instructievideo. Alles over spanbanden kunt u vinden bij . Eindloze spanband (bagagegordel, eindloze spanriem) mm breed met klemgesp voor het vastzetten van uw fiets of surfplank op de wagen, goederen op uw . Master Lock spanband met klem 5m blauw. Omdat je het uiteinde van de spanband met de . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Gesloten, hierbij staat hij op slot. De grootste officiële Hollandbikeshop Dealer. De ergonomische handgreep biedt een optimale grip en de riem kan van uw handen.


Oranje spanband met klemsluiting, met een lengte van meter. Eenvoudig af te sluiten met de klemsluiting van dit type! UV-behandeld polyesterweefsel voor . Met deze haken kunt u de riem spannen en kras op geverfde plaatsen voorkomen. Deze handige set van spanbanden bestaat uit spanbanden met klemsluiting inclusief haken per spanband.


De spanband met klemsluiting heeft een lengte. Deze multifunctionele spanband is geschikt om lichte of zware lasten vast te sjorren of samen te binden. Deze set van spanbanden bestaat uit spanbanden met klemsluiting inclusief haken per spanband.


Handig als u net de boot op uw trailer heeft gelier . De levertijd kan tijdelijk niet getoond worden. Ben je voor het transport van goederen op zoek naar spanbanden om je lading vast te zetten? Die bestel je eenvoudig online bij Allesvoorjetruck.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden.

Toepassing: Het vastzetten van lichte lading. Materiaal: band: Polyester, metaaldelen: Staal, verzinkt, edelstaal. Vastzetkracht: 1-delig: LC 8daN 2- delig: LC . DEZE ARTIKELEN WORDEN SPECIAAL BIJ BESTELD EN KUNNEN MOGELIJK EEN LANGERE LEVERTIJD BEVATTEN! Stevige polyester spanband (stuks).


ProSafe spanband voor het veilig bevestigen van de L-BOXXen aan de adapterplaat. De haken kunnen aan het frame in de daarvoor bestemde uitsparingen . Hoogwaardige schuif- en slijtvaste band met weinig rek en hoge trekvastheid. De kleine haken van de spanband zijn geschikt om de spanband vast te zetten aan . De Skandia ratel spanband is geschikt om van alles vast te zetten.


Bruine spanband voor speciale maat, opgave bij . Koop nu en betaal pas over dagen! Wij hebben altijd de oplossing die past voor uw type transport. Klem de onderdelen vast met lijmklemmen of spanband en laat uur drogen.


Loadlok Smartlok spanband met klemgesp LC175daN 75m. Snelste levering in gehele BeNeLux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts