woensdag 18 april 2018

Knipex kabelschoentang

KNIPEX Krimptang voor Scotchlokverbinders, met snijkant. Speciaal staal, lengte 230mm, gebruineer met meer componentengreep, voor het knippen van kabels, het afstrippen van draden het . Zwart gelakte tang, grepen met meercomponenten omhulsel. Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Gebruineerde tang met een comfortabele 2- componenten handgreep. Geringere grijpwijdte en verbeterde ergonomie.


Uitvoering:van chroom-vanadium-elektrostaal in veredelde kwaliteit, in olie gehard en ontlaten. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Voor het knippen van kabels, het afstrippen van draden en het krimpen van geïsoleerde en niet-geïsoleerde kabelschoenen. Productomschrijving: Krimptang voor Western-stekkers gebruineerd met meer- componentengrepen 1mm Professioneel gereedschap voor het snijden en . Voor het knippen, strippen van draden van tot mm², het persen van geïsoleerde kabelschoenen en aansluitstekkers.


Wasco (al jr. uw groothandel). Gedegen technische ondersteuning. Krimp- Kabelschoentang 225mm, Reca. Set van tang en snelwissellader voor de meest gangbare krimptoepassingen.


Voor soldeervrije, elektrische verbindingen. Constant hoge krimpkwaliteit door . Koop of Verkoop knipex op Marktplaats. Ontdek ons ruime aanbod van Kabelschoentangen.


AWG-bereik - 1 uitvoering . Kop gebruineerd Grepen met kunststof. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. Aangeboden dagen geleden door Arjan (x bekeken). PreciForce kabelschoentang met knikmechanisme voor niet-geïsoleerde vlakstekkerhulzen.


For daily crimping applications, the specialistcrimping pliers that work precisely and reliably. Zijdelingse invoering van adereindhulzen in . Zelfinstellende krimptang voor adereindhulzen. Gratis verzending, Slim studeren.


Veilig betalen met Ideal en Paypal. Persoonlijk advies van specialisten . Voorzien van wissellader met profielen voor de . Of u nu een combinatietang, afstriptang, grijptang, klemtang, borgveertang, nijptang, snijtang,. Voor elke tang is het immers zoals altijd enkel het . Knipex is gespecialiseerd in tangen. Ruim aanbod tangen en tangensets bij GAMMA. Van combinatietang tot kniptang.


KABELSCHOEN TANG VOOR GEISOLEERDE STEKKERS 220MM. Ook griptang, UTP tang en betonschaar. Vind alles in de bouwmarkt en . GEDORE Precisie kabelschoentang tbv geïsoleerde kabelschoenen.


Dit product is uit ons assortiment. Hoge krachtversterking door hefboom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts