vrijdag 30 maart 2018

Watergesmeerde schroefas vetus

Waarom kiezen voor een VETUS schroefassysteem? Watergesmeerde schroefassystemen. NIEUWE SCHROEFAS EN SCHROEFASKOKER. Ik heb voor het eerst een boot met watergesmeerde schroefas. Kan iemand mij vertellen wat voor onderhoud die nodig heeft en waar ik op .

Mijn schroefas is watergesmeerd. Ondanks het watergesmeerde karakter zit er op het binnenste lager een nipp. Ombouwen naar watergesmeerde schroefas. Winterklaar: watergesmeerde as, hoe? Meer resultaten van zeilersforum.


Navraag bij Klaas Mulder te Zaandam leerde mij dat dit systeem vaker zo toegepast . Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het kan dat uw draaiende schroefassen door de romp van het schip naar buiten gaan zonder dat uw boot vol loopt met water?

Deze video is ge pload vanaf een Android-telefoon. Kijk af en toe onder uw motorkap van uw sloep. Het kan zijn dat de Keerring lekt, of het vet koord.


Na het kopen van een Polaris Beta lijkt het watergesmeerde rubberlager niet in orde. Bij inspectie hebben we gezien dat er 5mm speling in de schroefas zit ter hoogte. Rubberlager voor watergesmeerde schroefassen , voor as diam. Het is niet zo dat bij een flexibele koppeling de schroefas niet in lijn hoeft. Het schip heeft een watergesmeerde schroefas , maar nu komt het sinds een paar maanden geleden valt het mij op als ik een laag toerental draai of met de . Die schroefas is watergesmeerd en betrekt zijn water uit het watercircuit waarmee.


Many translated example sentences containing schroefas – English-Dutch dictionary and search engine for. Nu is het een watergesmeerde schroefas , dus daar kan je weinig vet aan toevoegen. Setje pakking voor watergsmeerde lagers van vetus voor as mm. Stopbus pakking voor watergesmeerde schroefassen.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten vetus – Nederlands-Engels woordenboek en. Ik heb sinds jaren heb ik een watergesmeerde schroefas. Standaard is de Albin vanuit de werf afgeleverd met een watergesmeerde schroefas en een olie gevulde seal afdichting.

Het smeren van het schroefassysteem kan op manieren 1. Een Volvo Penta schroefas seal is de meest eenvoudige watergesmeerde schroefas afdichting. Deze gegoten pakkingbus is zeer eenvoudig te monteren en . Deze schroef is bevestigd aan een Ø mm RVS schroefas. Bilgepomp Massieve motor fundatie. Afhankelijk van gebruik tussen 5-liter . Besturing: Hydraulisch met stuurwiel. Vetus hydraulisch stuursysteem.


Voorzien van boeg- en hekschroef voor goed manoeuvreren. Polyester aangehangen roer met RVS beslag. Categorie, Plat- en rondbodem,. Brandstoftank: 5liter GTL-diesel met aftappunt, . Koppeling: PRM hydraulisch reductie 3:1.


Verwarming: Eberspächer hetelucht verwarming op diesel. Voor vet en watergesmeerde schroefas van diameter. Chemisch toilet weggewerkt in midden van kajuit. KühlsysteInterkoeling natte.


Python Drive Aansluiting voor walstroom. VETUS MITSUBISHI 3-cylinder scheepsdieselmotor, type M3. Vervangen vet gesmeerde schroefas voor water gesmeerde schroefas. VS watergesmeerde schroefas diameter chroefas met rubberen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts