vrijdag 16 maart 2018

Facom tang

De ultieme diagonale snijtang De FACOM diagonale UHL tang met ultrahoge grip is een combinatie van twee gepatenteerde ontwerpen die de meest efficiënte, . FACOM Tangen koop je eenvoudig online bij bol. CPE: waterpomptang met vergrendeling. Tijdwinst dankzij het onmiddellijk openen van de tang door een eenvoudige druk op de handgrepen.


Zeer snelle aanpassing aan ieder willekeurig type . Om de snelkoppelingen van de brandstof te kunnen losmaken.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. MT - Biesheuvel Techniek webshop. Compacte kabelkniptang voor staal. FACOM 469f tang voor binnenborgveren - fluo - FACOM 469F.


Omschrijving : - Vergemakkelijkt de toegang voor het verwijderen van moeilijk te bereiken clips. Wigvormige bekken voorkomen beschadiging aan de clip. Nu te koop bij Gereedschapdeal.


Universele tangen - serie te- tang voor uw Gereedschap FACOM on Mecatechnic.

Meld u hieronder dan direct aan. Tang met korte halfronde bekken facom 193. Productgroep: Gespecialiseerd gereedschap. CPE met halfron slanke, lange bekken.


De tang heeft een totale lengte van 2mm. Wees de eerste om dit product te waarderen. Ontdek ons ruime aanbod van Speciale tangen. Om snel de handremkabel te bevestigen.


Met de verschillende lengtematen kan een tang worden gekozen die . Verpakking: Stuk Tang voor handrem _ D. Verstelbaar met hand bij het aanbrengen op het werkstuk. Gepolijste tang met handgrepen . Terugstelveer tussen de handgrepen. Gratis verzending vanaf € (BE).


Geschatte verzendtijd 1-dagen. CPE online kopen in een webshop? Facom zelfstellende waterpomptang. Bij Fabory bestelt u snel en gemakkelijk Brandstofleidingtangen artikelen van hoge kwaliteit.

Vandaag voor 17: bestel morgen in huis! Bestel de Kniptang - FACOM 190. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! BeschikbaarheidsdatuHoud mij . Nauwkeurig klemmen daar de voet niet meedraait.


Multifunctionele tangen voor vergrendeling FACOM. Knop voor snelle en precieze regeling met veiligheidsvergrendeling. Robuust en eenvoudig te bedienen, met een grote . Tandverstelling met gefreesde groeven. Uitvoering: verchroom handgrepen van pvc. Smalle, fijn gegroefde bekken, met pijpklem.


Browse 20pc ignition 40pc in stock right now on the. Maar de tang werd met de glimlach vervangen door een nieuw exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts