vrijdag 12 januari 2018

Veiligheidsmes

Het grootste aanbod in veilig snijden van Nederlan ook alle Martor messen. Direct uit eigen voorraad geleverd. Terugverende messen van vele merken. Kunststof, inclusief trapezium mes.


Mes wordt automatisch ingetrokken zodra de veiligheidsknop wordt losgelaten.

Het Stanley veiligheidsmes is een veilig en gebruiksvriendelijk mes om karton, tape en plastic mee door te snijden. Opvolger van de legendarische SECUNORM PROFI. Met een nieuw design, perfecte ergonomie, flexibele 2-zijdige schuifknop en nog.


Dit veiligheidsmes is uitgevoerd met een aantal voorzieningen waardoor er gemakkelijker en veiliger mee gewerkt kan worden. Het heeft een langer lemmet en gaat dus ook langer mee. Of u nu zijdelings, horizontaal ,of eenvoudig recht snijdt ,de Martor Maxisafe is zo . Ontwikkeld voor diverse snijwerkzaamheden zoals .

Veiligheidsmes secupro maxisafe rvs mes - Voor 3-lagig karton te gebruiken. Het THORMASAFE ABR-SKveiligheidsmes is speciaal ontworpen om op een veilige manier door verschillende materialen te snijden. Bekijk ons assortiment martor veiligheidsmes (artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Tegenwoordig een veel gebruikt mes voor het snijden van lange banen folie. Skandia veiligheidsmes , ook wel hobbymes genoemd. Het snijmesje wordt met de duim naar buiten geschoven en schuift, na het loslaten . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


ABS kunststof, twee-componenten antislipgreep met afgeschermd mes. Vervangbaar mes, diameter mm. Goed gereedschap is het halve werk. Profi veiligheidsmes uit aluminium. Dus hou je innovaties om je werk.


U bepaalt zelf, hoe lang uw mes is - bijv. Het 1millimeter lange rode veiligheidsmes is voorzien van een . Dankzij het duim-schroefmechanisme zijn messen gemakkelijk te verwisselen zonder hulpwerktuigen: bespaart tijd voor het verwisselen van messen .

Martor Smartcut compact terugverend veiligheidsmes mes-verpakkings levertijd 1-dagen. Een met was beschermd vlijmscherp mes, opgeborgen in een zakje in het reddingsvest met veiligheidsharnas. Bedoeld om in noodsituaties een veiligheidslijn . De Martor Secupro megasafe is een veiligheidsmes met een grote snijdiepte. Uw veiligheid blijft ook gegarandeerd . Het mes heeft een snijdiepte van 20mm.


Gebruiksvriendelijk stalen veiligheidsmes. Bestel de Lemmet veiligheidsmes bij Beroepsmespunt. Mes schuift automatisch naar binnen als schuifknop wordt losgelaten. Mes met afgerond snijvlak voor zwaar werk.


Bestel uw MARTOR snijmes online aan de scherpste prijs! Maxisafe topslider met extra schuifknop en volautomatisch veiligheidsmechanisme. Als uw riem dik is, snijdt u de kleine pen op de kap weg. Aanvullende informatie: Registered Community . Een mes met een stompe punt, ontwikkeld en aangepast om steekwonden te vermijden.


De Secumax is een fijne veiligheidsmes voor dagelijkse snijwerkzaamheden. Dankzij de metaaldetecteerbare kunststof handgreep en het mm dikke mesje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts