donderdag 11 januari 2018

Dynaplus vlonderschroeven

Deze schroeven zijn van gehard staal . Zoek je een schroef met een torx-aandrijving waarmee je vlonderplaten vastschroeft? Met een CAR-coating, zijn de schroeven hét . Deze kwaliteitsschroeven met een . Deze vlonderschroeven met 60°platkop en bronskleurige . Vlonderschroeven met bronzen AR-coating met platverzonken kop. VLONDERSCHROEF DYNAPLUS BRONSAR TORX5.


Zeer lage indraaiweerstand door een speciale geometrie: meer schroeven per acculading. Gepatenteerde draadvorm voorkomt splijten van het hout: . Het is de ideale schroef voor de montage van bankirai- of do. Roestvaststaal is een zachte staalsoort en dat leidt. De schroef heeft een 60graden platkop en een bronskleurige . Deze zijn uitermate geschikt voor uw vlonder. Ze zijn gemakkelijk te verwerken in hardhouten.


DynaPlus AR-coating doorstaat glansrijk de zoutsproeitest. Beter roestweren sterker én goedkoper: daarom zijn DYNAPLUS AR-coating schroeven hét alternatief voor RVS schroeven. Beide materialen hebben hun voordelen en nadelen. Zij bieden namelijk schroeven aan en zijn overtuigd van . Lengte: mm, mm, mm, mm, mm . De meest gebruikte schroeven voor steigerhouten planken.


Dit keurmerk zegt iets over de roestwerendheid . Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. GRATIS VERZENDING vanaf € 500. Kozijnschroeven zijn een van de hardlopers in ons assortiment. Categorieën en filters weergeven.


Een ruim assortiment Schroeven en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Weergeven als rooster Weergeven als lijst. Uw tuin laten aanleggen of bestraten?


Bevestigingsmaterialen - Schroeven koopt u eenvoudig en snel op. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Dynaplus spaanplaatschroef platverzonken kop 5. DYNAPLUS vlonderschroeven 5x40mm TAR COATING DEELDRAAD 2st.


Oppervlaktebehandeling, Antireflectiecoating brons. Materiaal, Gehard carbon staal. De glaslatschroeven zijn voorzien van een bronskleurige AR-coating waardoor ze ook buiten toegepast kunnen worden. Een zeer hoge uittrekweerstand. Daardoor is de kans op afbreken ook veel kleiner.


Diverse schroeven, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts