woensdag 24 mei 2017

Keycord haken

Probeer dit haakpatroon voor een sneeuwvlok eens. Dat wilde ik meteen uitproberen… Je kunt er een keycord , . Een gratis Nederlands haakpatroon van een keycord. Wil jij ook zo een handige keycord haken ? Lees dan verder over het patroon op . Gehaakt keycord , hoe haak ik een keycord , sleutelkoor gehaakte sleutelhanger.

Ik hou van grote haakprojecten,. Vind uw favoriete kleur een haak uw eigen keycord. Haken - Mist u inspiratie voor uw haakprojecten? Of bent u altijd opzoek naar nieuwe ideeën?


Dan bent u hier op de juiste plaats! Haak de steken in dezelfde steek van de vorige toer. We haken vandaag de laatste toeren van de bodem.


Eindelijk tijd gevonden om een nieuw patroon te maken en te haken ! Hallo allemaal, leuk dat je komt kijken op mijn kanaal.

Alisa laat zien wat voor leuke dingen je allemaal met een keycord kan doen! Deze toffe sleutelhanger haken ? Kies je favoriete kleuren en maak van deze mini Granny Squares een hanger, armbandje of keycord ! En zo was het weer even geleden sinds mijn laatste blog. Heb op het moment de puf even niet om veel te haken en ben met . Bekijk de foto van Bibalootje met als titel keycord makkelijk te haken en andere inspirerende plaatjes op Welke. Iago lanyard met veiligheidssluiting. Neklint 2cm met twee haken Wit acc.


Berichten over keycord geschreven door nicollie. Op het leer stempelde ik het patroontje om een hartje te haken. I stamped a crochet pattern of a heart on the . Bekijk het bord Keycord haken van Magda Draaijer op Pinterest. Meer ideeën over Handwerk, Haakpatronen en Sleutelhangers. Wil je een keycord samenstellen met een van onderstaande accessoires?


Lanyard met karabijn haak , mm. Keycord gemaakt van paracord met kunststof veiligheidssluiting en metalen haak. Vind lanyard keycord op Marktplaats. Met buckle, Met veiligheidssluiting, Met haak.

Oranje lanyard met metalen haak. De verscheidenheid is alleen al terug te vinden in de verschillende haken die kunnen worden gekozen bij een bedrukt keycord , zoals:. Keycord heeft een kunststof veiligheidssluiting en beschikt . Polyester keycord met een satijnen oppervlak. Het koord zal opengaan wanneer het ergens achter blijft haken. Armban hoofdban lanyard en sleutelhangers – nu heb je alles!


Perskeycord Artikelnummer: LANPers. Bij deze keycord hebben wij beide uiteinde een haak bevestig hieraan kunt u een badgehouder hangen. Functioneel keycord met rond koor veiligheidssluiting, metalen ring, afneembare telefoonhanger en metalen lanyardhaken. Bijzonder geschikte lanyard voor zeer brede kaarthouders. Zet de pas of kaart vast aan twee hoeken en zorg ervoor dat de boel niet vervelend gaat draaien.


Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten haken. U kunt kiezen uit een duimhaak, ovale haak , kliphaak of . Stoere zwarte lanyard met bandenprofiel print van de Audi oer-quattro en het logo. Het sleutelkoord heeft een sleutelhanger, snap- haak en metalen gesp.


Landa lanyard met veiligheidssluiting en verschuifbare PVC hoes bedrukken. Budget keycord met metalen haak. Een keycord bedrukken met origineel logo is eenvoudig. Verkrijgbaar in kleuren met dubbele haak om uw kaartje altijd zichtbaar te dragen.


Breedte van het neklint is 2cm. Dubbele polyester lanyard met metalen karabijnhaak. Geen voorraa ordergebonden productie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts