vrijdag 19 mei 2017

Facom momentsleutel 1 2

SLEUTEL AUTOMATISCHE HERINSTELLING ZONDER HULPSTUKKEN 50NM. ELEKTRONISCHE MOMENTSLEUTEL MET HOEKMETING NM. Elektrische momentsleutel met hoekmeting. Duurzaamheid van het mechanisme: 25.


Facom afslagsleutel met afneembare ratel S. De momentsleutel heeft een kracht van tot 2Nm. De elektronische momentsleutels. KOPPELBEREIK VAN ,TOT 3NM. Vergrendelbaar toetsenbord op serie E. Ratel tanden (5°) voor gebruik . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


ProductomschrijvingInhoud van de modulaire sets serie 300B: - sleutel serie 3D. E - Sets van reservestiften voor de sleutels 126A. A - Elektronische momentsleutels koppel/hoek met ratel. FACOM STANDAARD MOMENTSLEUTELS 340NM.


FACOM MOMENTSLEUTELS MET VASTE RATEL 60-3Nm,. Merk: FACOM ; Keurmerk: Geen keurmerk. Momentsleutel in koffer 10-2Nm aansluiting. Deze duurdere set bevat ook nog een inch adapter en een paar handschoenen.


Terecht merkt Facom op dat een goede momentsleutel erg . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Terugstelhoek van 5°; Bevestiging x mm. A momentsleutel met handmatige herinstelling en afneembare ratel 4-Nm inch. Nauwkeurigheid bij het verlaten van de fabriek: ± behalve:.


IRONSIDE MOMENTSLEUTEL 505MM 28-210. Maand geleden heb ik een gebroken op een van de. Kg op meter is hier op mijn momentsleutel 9Nm.


A specialist retailer of professional tools and equipment to the automotive industry.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts