woensdag 22 februari 2017

Mechanical seal werking

Een mechanical seal dicht de roterende as van een pomp af en voorkomt hiermee uittrede. Uiterst betrouwbaar en minimale slijtage. Een mechanische asafdichting ( mechanical seal ) bestaat uit een aantal onderdelen die tezamen voor een goede.


Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Glijringafdichting of mechanical seal.

Een glijringafdichting is een asafdichting. Mechanical seals zijn vergelijkbaar met precisie-instrumenten. Bij deze afdichtingen worden marges gebruikt met vele cijfers achter de komma. Het falen van het mechanical seal is de meest voorkomende oorzaak van het buiten werking stellen van een pomp. Daarnaast worden storingen, lekken en . Hoewel het werkingsprincipe van de mechanical seal altijd hetzelfde is, zijn er per fabrikant toch aanzienlijke verschillen.


Many translated example sentences containing mechanical seal.

A video about mechanical seals from the Garlock family of companies. SIM Holland is merkonafhankelijk en vervangt of reviseert mechanical seals op 1. Dubbele cartridge seals zijn uitgevoerd met tandemwerking met dubbele. Ontwikkelingen van Depac, zoals de stationaire mechanical seals , die Depac . We know mechanical seals seal machines between rotating and stationary parts. Rotary mechanical seals , many use O-ring sliding seals.


Bovendien, om de werking van roterende machinebeheer, real-time inspectie van mechanische . Different sealing principles are used depending on operating conditions such as pressure, temperature, and speed. Ontbrekend: werking Stille drooglopers - Sealing Solutions eagleburgmann. Installeer een Chesterton mechanical seal met een Spiraltrac restrictive bus en.


Voor een juiste werking is het noodzaak dat de twee loopvlakken een . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten mechanical seal pump – Engels- Nederlands woordenboek en zoekmachine voor een miljard Engelse vertalingen. Bij stopbuspakkingen en mechanical seals is altijd sprake van enige lekkage, hoewel de lekkage bij mechanical seals vrijwel nihil is. The PSS Shaft Seal is a mechanical seal and is installed as standard equipment by many of the worlds most reputable boat builders and yards. Eenvoudige mechanical seal (standaard).


De meeste mechanical seals zijn prima te reviseren.

Het werkingsprincipe van PSS Shaft Seals is als volgt: Door de constante veerkracht van de versterkte nitrielrubberen balg wordt de carbongrafiet schijf tegen . Kwalitatief en voor de werking is er geen verschil tussen beide soorten). De Inoxpa centrifugaalpomp type Hyginox SE heeft een compact. De Hyginox is voorzien van een mechanical seal zoals die bekend is van Inoxpa.


Kent U de werking uw dichtingen in Uw bedrijf? Qoptimal onder de grenswaarden, die in de EG-richtlijn. Het traditionele mechanical seal van de. OEM voortijdig defect en het onderhoud dat. Nadat de motoren zijn opgestart, wordt de werking gecon-.


Nochtans is er niets beschadigd. Oorzaak: De binnenste stationaire ring. En nu het 2e deel van het filmpje (en werking ). EagleBurgmann, mechanical seals , PTA production. Seal-sector werkt, ondersteunen ook in kritische fases de veilige werking van de met vloeistof gesmeerde . Wij garanderen service en werking van uw technische installaties.


VOS ROTATING RICHT ZICH MEER OP MECHANICAL SEALS. De hoge kwaliteit van originele reservedelen van Alfa Laval biedt zekerheid ten aanzien van veilighei efficiëntie, continue werking en het vermijden van . Dit heeft als gevolg dat pruikvorming ontstaat rondom het mechanical seal van de pomp. Hierdoor kan de pomp een kortstondige seallekkage ondergaan of de pompwaaier gaat . De olieverdeler zorgt ervoor dat de mechanical seal ook onder ongunstige . De zelfaanzuigende functie zorgt voor een probleemloze filterwerking en installatie boven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts