maandag 6 februari 2017

Argenta onzichtbare scharnieren

De schroeven zijn steeds zichtbaar waardoor deze . Zoek jij een sterke bevestiging voor jouw stijlvolle (binnen)deur, maar wil je niet dat de pin van het scharnier zichtbaar is? Dan is de onzichtbare scharnier het . Zowel links en rechts te gebruiken. Nastelbaarin dimensies zonder afnemen van de deur. Het nieuwe ARGENTA - scharnier ARGENTA INVISIBLE is een discrete en onzichtbare regelbare scharnier.


Dankzij dit scharnier komt de deur . Logischerwijze zijn die nu dan ook . De argenta invisible EXO XC-is de nieuwste variant in het assortiment onzichtbare scharnieren van Argent Alu. Ontdek ons ruime aanbod van Scharnieren. Voor het infrezen van onzichtbare scharnieren. Met de mal freest u zonder om te stellen in zowel het kozijn als de deur de juiste uitsparingen. De compacte ARGENTA INVISIBLE (patent pending) biedt de esthetiek van een onzichtbare scharnier , gecombineerd met tal van praktische voordelen voor de . Deze standaard onzichtbare scharnieren zijn omkeerbaar dus . Het onzichtbare aluminium deurkader zorgt er in combinatie met een.


Vraagt jouw klant om onzichtbare scharnieren met een mooie afwerking? Kozijn met ingebouwde scharnieren. Argenta invisible, het onzichtbare scharnier. FREESMALLEN ONZICHTBARE SCHARNIEREN ARGENTA.


D regelbare en onzichtbare scharnieren. Bij scharnieren: deurgewicht=70kg, scharnieren=90kg. Meteen vanaf onze oprichting hebben wij ons tot op de dag van vandaag ingezet om innovatieve producten voor bouw en hout werkers te . Bekijk het complete assortiment deuren op de site.


Onzichtbare scharnieren maken dat binnendeuren kunnen opgaan in het muurvlak. Het Belgische bedrijf Argent Alu uit Kruishoutem heeft de argenta invisible EXO XC-10 . Voor een esthetisch eindresultaat! ARGENT ALU stelt onzichtbaar scharnier ARGENTA INVISIBLE voor: 3D- regelbaar, omkeerbaar, compact en snelle montage ARGENT ALU, . Het Invisidoor DL onzichtbare binnendeursysteem van argenta is nu ook. Dit is een gepatenteerde, discrete en onzichtbare , regelbare scharnier. In de blokkader en de deur wordt er dan een onzichtbare scharnier gefreesd ( type argenta invisible).


Je kan kiezen om de aanslag uit te . Bestel de Pivot scharnier - ARGENTA Chroom mat online bij Lecot. Set pivot scharnieren voor bijna onzichtbare ophanging van deuren met maximum . De eenvoudige hoogteregelaar zorgt. Hét onzichtbare scharnier Inleiding Het gepatenteerde scharnier invisible is een discrete en onzichtbare . De uitvoering Invisible is een onzichtbaar scharnier waarmee elke deur . Geen plaatje beschikbaar voor dit product. Paumel ø mm in alu met afgeronde hoeken en met gekleurde nylonhuls en gebichromateerde pen (rechts) x mm.


Kracht regelbaar door middel van blokkeringssysteem met posities. D-regelbaar: makkelijk regelbaar in hoogte, . Mal zonder nastellen te gebruiken . De Pivotica Pro is een nieuwe, onzichtbare pivot- scharnier die beschikt over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts