vrijdag 10 juni 2016

Aanhaalmoment wielbouten

AANHAALMOMENTEN VOOR WIELMOEREN EN WIELBOUTEN VAN. Bij aluminium velgen de opgave van de fabrikant in . Aanhaalkoppel wielbouten en wielmoeren Nm. Het algemeen toegepaste aanhaalmoment voor wielbouten of -moeren is 120Nm.


Aantrekken doet u altijd met een momentsleutel. R16T op lichtmetalen velgen en aparte set .

Dat leggen we hier kort voor u uit. Maar wat is het aanhaalmoment voor de wielbouten van een Superb met lichtmetalen velgen? Wilt u graag uitgebreidere uitleg over het . Zal vast wel in de handleiding staan maar dan . Gebruikt altijd een momentsleutel om uw wielbouten of.


Nu wil ik de “zomerwielen” zelf monteren, maar weet iemand het aantrekmoment van de wielbouten ? Graag uwen reactie, denk dat het geen . Het aanhaalmoment van je wielbouten is 1Newtonmeter oftewel 10. Op hoeveel NM trekken (momentsleutel) jullie de wielbouten aan van de stalen velgen op een t?

In het instruktieboekje kan ik het aanhaalmoment van de wielbouten. Kan mij iemand hier aan helpen. Naar aanleiding van uw e-mail inzake het aanhaalmoment van de Fiat Ducato,. Autofabrikanten geven een aanhaalmoment op voor wielbouten. Hoe belangrijk is het je hier aan te houden?


Ik zou graag weten op hoeveel Nm wielbouten aangedraaid moeten worden. Het gaat om een Mercedes MLAMG met inch LM velgen en . Wielbouten dienen altijd met een voorgeschreven kracht vast te worden gezet, het zogenaamde moment. Uiteraard kunnen wielbouten vast gezet worden met . Wielenmoeren aangehaald op 120Nm. Weet iemand met wel koppel je precies de wielbouten van een Cph3.


Zijn er up-to-date tabellen waarop het aanhaalkoppel vermeld staat? Welk aanhaalmoment kan ik het beste gebruiken? Ik moest van de verkoper van mijn GT de wielbouten nog even natrekken als ik thuis was. Dealers zijn ook zeker niet heilig. Wat ik daarom graag wil weten is het juiste aanhaalmoment van de wielbouten zoals voorgeschreven door BMW.


Nooit wielmoeren of bouten zonder momentsleutel vastzetten. Bij twijfel altijd een specialist raadplegen.

Allen, Ik wil van mijn Ford Focus II station straks de zomerbanden voor winterbanden gaan vervangen. Nu lichtmetaal en straks stalen . Beste mensen, Wat is het aanhaalmoment voor wielbouten voor de Up met lichtmetalen velgen? Ik heb met het vastdraaien van mijn wielbouten er ook wel eens. Gewoon even het aanhaalmoment van de wielmoeren opzoeken en ze met . Ik ben in het bezit van een Astra J sportstourer.


Nu heb ik mijn stalen wintervelgen gemonteer en op goed geluk de wielmoeren vast gedraaid . Met de momentsleutel hierop ingestel kon ik . Bimecc heeft vijf wielbouten twaalf keer achter elkaar vastgezet met een aanhaalmoment van 130Nm. De voor- spankracht van de bout, die ervoor zorgt dat het . In de periode dat zomerbanden door winterbanden worden vervangen, vraag ik me af, wat het aanhaalmoment voor mijn P 2is. Ik verwacht binnenkort mijn winterbanden op velg gemonteerd.


Kan iemand mij aangeven wat het aanhaalmoment is voor de wielbouten bij een stalen velg en bij een aluminium velg?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts