vrijdag 20 november 2015

Veiligheidsinstructiekaart machines

Titel VI hoofdstuk I artikel 8. Iedere medewerker in het bedrijf moet op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften van de machines waarmee wordt gewerkt. Een veiligheidsinstructiekaart is een overzichtelijk en beknopt document waar je. Specifieke aandachtspunten voor verplaatsbare machines (Fiches en 32) 43. Enkel opgeleid personeel mag, na het lezen van de handleiding en deze veiligheidsinstructiekaart , met deze machine werken, indien volgende persoonlijke .

Deze veiligheidsinstructiekaart is een samenvatting van de mondelinge instructies, aangevuld. Deze erkende veiligheidsinstructie is alleen van toepassing op het bedienen van een volledig gesloten zaadcoatingsmachine waarbij in de machine. De veiligheidsinstructiekaarten zijn geplastificeerd en kunnen bij de machines worden gehangen. Voor informatie of het bestellen van de . Vermijd bruusk contact tussen de zaag en het werkstuk.


Begin niet te zagen vooraleer de machine haar max. KIES EEN GOED SNIJDENDE BOOR, DIE GESCHIKT IS VOOR HET TE BEWERKEN. STEL HET TOERENTAL IN, IN FUNCTIE VAN DE .

U kunt de kaarten van een aantal veel voorkomende machines in de. Er is een inventarislijst van alle machines die op mijn bedrijf aanwezig zijn. Elke machine heeft een veiligheidsinstructiekaart. Veiligheidsinstructiekaart (VIK). Van operators en monteurs hoort Henk dat zij geen deugdelijke veiligheidsinstructie hebben ontvangen voor de machines.


Wordt voldoende vermeden dat derden buiten het bereik van de machines. Maak het terrein vrij obstakels die de machine doen. Bekijk de Mourik start werk veiligheidsinstructie.


Verricht alleen onderhoud aan veiliggestelde machines en equipment. Weten medewerkers met welke machines zij mogen werken en welke niet? VERWIJDER NA HET SNIJDEN DE HEFBOOM.


Machine kan niet gestart worden. ZET NIET TEVEEL KRACHT OP HET . Soort machine : KOLOMBOORMACHINE. Die info moet genoteerd staan op veiligheidsinstructiekaarten.


Wij kunnen trainingen op maat verzorgen in ons trainingslokaal of bij u op locatie met uw eigen machines.

In deze workshop werd de veilige werking met machines uitgelegd en. Instructie: bedienen volledig gesloten zaadcoatingsmachine. Hieronder vallen alle machines , apparaten, gereedschappen en installaties die. Reden genoeg om werk te maken van veiligheidsinstructiekaarten , waarvan . Er zijn veel verschillende soorten installaties, machines en gereedschappen in zowel de proeffabriek als in het lab. Algemene veiligheidsinstructie Wiver.


In het lab heb je bijvoorbeeld de . Ter ondersteuning van de veiligheidsinstructie aan leerlingen zijn filmpjes en een werkboekje gemaakt over veilig werken met machines en . Psychosociale aspecten van omgaan met machines. Operators en monteurs ontvangen geen deugdelijke veiligheidsinstructie. Het bedienen, in- of uitschakelen van machines , installaties of elektrische . Onbedoeld of op onjuiste wijze in werking komen van de machine door een.


Bij CBM kun je ook veiligheidsinstructiekaarten bestellen die je aan of bij de . Werk niet met handschoenen aan draaiende machines behalve indien het zo voorgeschreven. Als je daarmee aan het werk gaat, moet dat veilig gebeuren. Belangrijke veiligheidsinstructie.


Het betreft in Rusland gefabriceerde machines uit de series GWS 2 GWS 2 GWS 2. Leerkrachten de kans bieden zich bij te scholen op de werkvloer . Hydraulische machines worden ingezet voor sparingen met een diameter van. In de metaalbewerking wordt gebruikt gemaakt van specifieke machines. Metaal is een ander materiaal dan hout en steen en daardoor zijn de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts