donderdag 26 november 2015

Slotbouten rvs

Met slotbouten monteer je materialen muurvast aan elkaar. In diverse maten, ook slotbout M8. Rvs slotbouten kunnen enkel vanaf de moerkant . Een slotbout is immers voorzien van een gladde ronde kop met daarop een schroefdraad en vierkant deel. RVS slotbout mcompleet met moer en ring hier te koop. Vind rvs slotbouten op Marktplaats.


Artikelnummer, Lengte (mm), Boutmaat (M), Draaddikte . Deze bouten zijn verkrijgbaar in verzinkt en RVS en eenvoudig te te draaien met een moer. In deze webshop vindt u een ruim assortiment slotbouten in . Hoogwaardige slotbouten rvs van . RVS AAan de onderkant van de laagbolle kop zit een vierkantje om mee draaien tegen te gaan. Het vierkante deel wordt in het hout getrokken, waardoor de moer zonder meedraaien van de kop kan worden vastgedraaid. Slotbouten rvs voor de laagste prijs. Een groot assortiment slotbouten uit voorraad leverbaar.


De bout is voor houtconstructies zoals . De beste prijs voor de beste kwaliteit. Rvs AISI 3(A2) met halfronde kop. Koop deze of andere ijzerwaren aanbiedingen goedkoop bij . De lengte wordt gemeten onder de kop. De slotbout rvs is exclusief moer en ring. Wilt u ringen en moeren erbij bestellen?


Deze staan onderaan in het overzicht. Wij leveren per stuk en uit voorraad rvs slotbouten Mdin 603. Bestel online rvs slotbouten MMDin 603.


Een roestvrij stalen slotbout heeft een gladde halfronde kop met daaronder een vierkant deel en schroefdraad. B71Materiaal: rvsKwaliteit: A2Lengte: mmDIN: 603Draad: M6Minimale besteleenheid: st. U wilt toch ook ruime keuze als u bevestigingsartikelen, zoals slotbouten , wilt kopen? In ons assortiment kiest u uit meerdere soorten RVS , zodat u altijd de juiste . Hoenderdaal SLOTBOUT RVS -ADIN6M6X20.


Op zoek naar slotbouten voor een mooi afgewerkte constructie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts