donderdag 21 mei 2015

Schroef platte kop

Met platte kop of cilinderkop, van messing, verzinkt of roestvrijstaal. Voor elke klus koopt u online de juiste schroef. Kies voor het eigen huismerk van GAMMA of . Schroeven zijn er in allerlei soorten en maten.


De vorm van de kop en de schroefdraad (de spoed) bepalen voor welke toepassing ze geschikt zijn.

Op zoek naar een Platte kop Schroef ? Praxis heeft een enorm assortiment schroeven. Nu RVS schroeven bestellen en vandaag in huis. Bekijk de schroeven online en reserveer.


Dé schroeven specialist voor RVS schroeven. De spaanplaatschroef heeft een platte kop. Het schroefdraad loopt bij dit type schroef door tot aan de kop.

Dankzij de scherpe punt boort de . Deze heeft een taps toelopende kop die in de ondergrond moet kunnen verzinken. Dat kan alleen als het hout zacht genoeg is (bijvoorbeeld: vurenhout) of als . Koop producten uit het Zelftappende schroef , platte kop -assortiment in de Würth- webshop ▷ en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit en variëteit van onze . Alleen bij een verzonken schroef (rechts op de foto), waarbij de kop aan de. Spaanplaatschroeven RVS TORX (TX) platkop 0x12mm 200st.


Een spaanplaat- of houtschroef met platte kop is de meest gebruikte schroef in de houtverwerkende industrie. Hij is herkenbaar aan de scherpe spiraalvormige. Kelfort Schroef zelfborend platverzonken kop Philips verzinkt 3. Kelfort Assortimentsdoos plaatschroeven platte kop nr. Door de platte kop verzinkt de schroef in het materiaal. Voorzien van Hostaflon smeercoating en 25° punt.


Met minder krachtinspanning sneller werken . GAMMA schroef universeel assortiment pozidriv platkop inox 5stuks. Roest Vrij Stalen Schroef verzonken kop MX 3MM Per stuks. Aantal verpakkingen in voorraad: 53.

Kozijnschroeven of ook wel muurschroeven genoemd zijn bedoeld voor de montage van aluminium, houten en kunststof kozijnen. Deze subcategorie bevat alle bouten, schroeven en schroevenpakketten van het Duitse merk HECO Schrauben. Kijkend naar dit sub departement is te zien dat . Grote voorraa snelle levering en bewezen service. Met dit artikel helpen we je met het kiezen van de juiste schroef bij jouw klus.


Het platte schijfje aan de onderkant van de kop zorgt voor een . Gratis verzending vanaf €5- in Nederland en België. De schroeven van het type HECO-FIX-plus hebben een torx aansluiting en zijn verzinkt. De HECO schroeven met een torx kop worden veel gebruikt door . De meest verkochte spaanplaatschroef.


Spax spaanplaatschroef 0x30mm platte kruiskop. Bestel uw benodigde schroeven en ontvang deze snel. Parkers DIN 96 Torx, Staal, chemisch zwart , Cilinderkop, DIN 96 platte bolkop TX. Monteer klemmen op Really Right Stuff koppen met deze platte kop schroef ! Leverbaar bij de grootste Vaterra modelbouwwinkel van Nederland!


Met een CAR-coating, zijn de schroeven hét . De fischer Stelschroef JUSS is een speciale schroef met twee stukken draad voor de traploos instelbaar. Kunststof, voor spaanplaatschroeven met kopboring. Kruiskop met Boorpunt - Doos 2Stuks. Kies hierbij uit een vlakkop ( platte kop ) of bolkop (ronde kop ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts