donderdag 7 mei 2015

Kabelmes knipex

VDE gekeurd voor werk aan elektrische installaties. Inclusief lemmetbeveiliging die volledig in de handgreep wegklapt. Kabelmes met verwisselbare lemmet. Lemmet in olie gehard en getemperd. Als je cookies accepteert, kan je bouwmaat.


Isolerende meercomponenten-greep, VDE-getest, 1. Met glijschoen aan de snijpunt. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Sterk recht snijmes voor het bewerken van isolaties van grote kabels. Ontmantel een elektrakabel met een kabelmes met behulp van deze video.


Scherpe prijzen, snelle levering en veilig betalen. Kenmerken: stabiel, vaststaand haaklemmet, sikkelvormig met glijschoen aan de snijpunt de kabelisolatie wordt niet beschadigd lemmet: chirurgiestaal, . Knipex VDE- kabelmes 155mm 38mm. Verbeterde ergonomische greep met antislip beveiliging. Goede krachtoverbrenging tijdens het . Door de uitsparing voor de duim en de haak voor de vinger . Verwisselbaar lemmet, speciaal geslepen. Stabiel, vaststaand lemmet met rechte snijkant.


Zo bevat deze serie ontmantelingsmessen . Greep met anti-slipbeveiliging. De kabelisolatie wordt niet beschadigd. Uit meerdere componenten bestaande handgreep met ergonomische vormgeving. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Met wegklapbare lemmetbeveiliging, vast . Een kabelmes gebruik je, hoe kan het ook anders, om kabels te snijden of te knippen.


Het mes lijkt een beetje op een padvindersmes met wat . Van speciaal -gereedschapsstaal, in olie gehard en ontlaten. KNIPEX VDE- kabelmes met rechte snijkant. Met stabiele en vaststaande kling met rechte snijkant. Wegklapbare lemmetbeveiliging . Jokari 4-kabelmes met kabelbeugel voor kabels van tot 28mm eigen veiligheid voor de handen staat voorop De beste opnieuw uitgevonden . De aangegeven prijs is de uiterste prijs ! Bespaar uzelf, maar vooral mij de moeite met (onzin) . Voor elke klus een geschikt kabelmes of kabelstripper. Meer informatie over dit product.


Productomschrijving: Ontmantelingsgereedschap slagvaste kunststofbehuizing 1mm Voor het ontmantelen van alle gangbare ronde kabels Zelfspannende . Er zijn geen documenten beschikbaar. Twee spanprofielen voor schroefbits op Bowden beschermhulzen en schroefbites voor trekkabels. Handgreep met plastic omhulsel. Of u nu een combinatietang, afstriptang, grijptang, klemtang, borgveertang, nijptang, snijtang, pijp- . Veilig betalen met Ideal en Paypal. Strip en kabelmessen vind u op onze website Merkspul.


KABELMES SIKKELVORMIG bestelt u online bij ELT Veghel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts