vrijdag 1 maart 2019

Rubber profiel afdichting

Aanslagprofielen met afdichting voor aluminium, industrie en particulieren. U bent op zoek naar hoogwaardige rubber profielen. Heeft u specifieke wensen zoals een holle vorm of een niet-standaard hardheid? Volrubber U- profielen ronde bodem.


Het materiaal heeft een zeer goede bestendigheid tegen veroudering, is derhalve duurzaam en kan voor zowel voor lage alsmede hoge temperaturen worden . T- profiel : Rubbermagazijn heeft een uitgebreid assortiment H profielen.

Tevens zijn de profielen zeer veelzijdig toepasbaar. De T- profielen zijn van mos of . Deze kunnen geleverd worden in de diverse rubbersoorten zoals EPDM,. Ook diverse klemprofielen zowel met een afdichtingsmousse of lip, zijn leverbaar.


Klik hier om alle beschikbare volrubber U profielen (pdf) te bekijken. Wij leveren profielen aan onder meer de . Rubber profielen raamrubber en afdichtingen. Profielen zijn er in vele soorten.


Daarom maken wij een indeling voor u om het juiste profiel zo eenvoudig mogelijk te vinden.

Wij bieden standaard- en maatwerkoplossingen voor rubber afdichtingen zoals rubber profielen , rubber manchetten, rubberringen en rubber pakkingen. BSP zelfklevende blok- en oplegprofielen van siliconen. Voor zowel de afwerking als afdichting van verschillende producten zijn rubber profielen één van de belangrijkste onderdelen. Koud vulkaniseren is het verlijmen van twee of meer geëxtrudeerde rubber profielen tot een pakking of afdichting. Daarbij wordt gebruik gemaakt van snelle.


Denk hierbij aan carrosserieprofielen , hoekprofielen , raamprofielen , infreesprofielen, u- profielen , fenders etc. Zowel in volrubber als in celrubber. Vierkant- en rondsnoeren of ontwikkeling van nieuwe silicone en rubber profielen volgens uw tekening en staal.


Je zou het misschien niet verwachten, maar ook op het gebied van rubberen afdichtingsprofielen voor plantenkassen of aangebouwde serres . Een rubberprofiel met indruk is qua montagemethode vergelijkbaar met een indrukprofiel. ERIKS bezit een uitzonderlijk breed en compleet pakket van geëxtrudeerde rubber - en TPE profielen. Zij worden ingezet in een heel verschillend aantal . Uitsparingen in de mal vorm de rubber. Geëxtrudeerde rubberprofielen worden gebruikt voor het afdichten van ramen en deuren, als antislip profielen en als . This page contains articles by following specifications. Geschikt voor: water, heet water, aardgas, loog en zuren.


Rubberprofielen worden in een zeer grote verscheidenheid van vormen,. In de scheepsbouw : als afdichting voor waterdichte deuren, luiken en schotten. Zijdelingse afdichtingen met rubber profiel in EPDM kwaliteit.

Van subtiele rubber afdichting in een lagersysteem tot stootprofielen op een kademuur. Onderstaand het een overzicht van het . Antwerpse Rubberhandel is de specialist in de Antwerpse regio voor allerhande rubberen producten voor industrieel gebruik. Klemprofiel met haakse zijlip- afdichting , klembereik 1-3mm.


PROFIELEN (silicium en rubber profielen in alle soorten en afmetingen). Voor ons maakt het niet uit of u het u- profiel nu gebruikt als stootran randafwerking, afdichtingsprofiel of klemprofiel. Met onze profielen kunt u alle kanten op. Het klemprofiel zelf kan doormiddel van puntlassen beves- tigd worden. Auerhaan levert een compleet programma rubber - en kantprofielen ten behoeve van randafwerking, afdichting enz.


Rondgaande dichting voor naar binnen draaiende deuren en ramen. Als producent én handelaar biedt Hofland Deltaflex Rubbertechniek voor vrijwel. Sorteren op Standaard down Weergave Standaard down.


Beneden met rubber profiel in EPDM kwaliteit. Tussen de panelen met rubber profiel in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts