vrijdag 28 juli 2017

Korte schroevendraaier

Deze GAMMA schroevendraaier PHis een korte schroevendraaier voor schroeven met een Phillips-2-kruiskop, oftewel een PH2. Op deze pagina vind je een opsomming en korte beschrijving van de schroevendraaiers die je bij GAMMA kunt kopen. Lees hier ook waar je op moet letten bij . Kort cilindrisch bled en bolkop handgreep voor werkzaamheden in een beperkte ruimte . Kort bled en bolkop handgreep voor werkzaamheden in een beperkte ruimte.


Materiaal: kling van Molybdeen-vanadium, geheel gehard.

Groot assortiment schroevendraaiers. Bekijk het assortiment en reserveer het gewenste model. Tbv kruiskop-schroeven PH, kort model. Voor moeilijk bereikbare plaatsen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


N 5X30-SCHROEVENDRAAIERS PH, KORT. N 6X30-SCHROEVENDRAAIERS PH, KORT. Afname Per: Stuk Aandrijving: Pozidrive aandrijving (maat): PZD Korte beschrijving: . GEDORE schroevendraaier - tbv kruiskop-schroeven PZ, kort model.

Een korte , dikke schroevendraaier. Deze schroevendraaier heeft een magnetische kop om schroeven vast te houden. Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Bit-schroevendraaiers. Wera ESD-bithouder - WERA extra kort. BNC KORTE SCHROEVENDRAAIER,VOOR GEMAKKELIJKERE AANSLUITING BNC OP DVR.


Schroevendraaiers van verschillende. KORTE PLATTE SCHROEVENDRAAIER 5XROND BLAD. TXT SCHROEVENDRAAIER 27X1ROND BLAD . Toepassing: Kruiskopschroeven Phillips Kling: Rond Uitvoering: Nicromat, Black Point Punt Greep: Kraftform met beveiliging tegen wegrollen, 1-component . Chroom vanadium stalen schroevendraaiers, ideaal voor gebruik . Een ander stuk gereedschap (een zeer korte schroevendraaier voor een 5mm moer) maakt het mogelijk om een tweede trap af te stellen wanneer er geen gat . Kan je met een lange schroevendraaier meer krachtzetten dan met een korte ? Zo ja, hoe is dit te verklaren? Het bestaat uit een heft met een metalen steel waarvan . Nieuwe ergonomie voor een comfortabele en optimale grip.


Een schroevendraaier is een stuk gereedschap waarmee schroeven worden aangebracht en verwijderd. Koppen met kleurcodes voor het snel vinden van de schroevendraaier. Veritas korte schroevendraaier tbv schaven.

Würth Nederlan een internationale handelsonderneming op het gebied van bevestigings- en montagetechniek, is de korte. Haakse schroevendraaier koopt u bij Gereedschapcentrum. Soft-grip handvaten met hanggat voor rotatiedruk met . Bekijk ons assortiment PZ-schroevendraaier (3artikelen). Stubby-schroevendraaiers voor gleufkopschroeven, korte kling en kort hecht. De set bestaat uit werkplaatsschroevendraaiers, precisieschroevendraaiers en korte schroevendraaiers.


Ook bevat de set van de meest gangbare bits. Bits is maar 1mm kort en 1 geïsoleerd. Magnetische bitschroevendraaier. Kruiskop schroevendraaiers: PH PHen PH3.


Platte kop schroevendraaiers: en mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts