vrijdag 25 maart 2016

Deur anti inbraak

Ervaren inbrekers hebben een voordeur snel open door een koevoet tussen de deurpost en de deur te steken. Met een anti inbraakstrip maak je dat onmogelijk. Met anti - inbraakstrips (of secustrips) maak je jouw deurbeveiliging en raambeveiliging compleet. Houd inbrekers buiten met onze anti -inbraakstrips. Plaats de anti inbraakstrip op de buitendeur en de ruimte tussen deur en kozijn is onbereikbaar.


Wist je dat een inbraak via raam of deur makkelijk voorkomen kan worden?

Daarnaast voorkomt u met anti - inbraakstrips dat een inbreker gemakkelijk een . Anti - inbraak artikelen zorgen voor een extra beveiliging om inbrekers te weren. Anti -inbraakstrips voorkomen het openbreken van een deur door het. Voor meer informatie over onze anti - inbraak deuren , kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.


Loop ook gerust eens binnen bij een showroom . Een anti - inbraakstrip maakt het onmogelijk om een koevoet tussen . Het volledige assortiment beveiligingsstrips biedt voor elke deur een oplossing! Gemaakt van hoogwaardig aluminium, ongevoelig voor roest.

Schroeven niet zichtbaar, dus geen. Een anti inbraakstrip bestaat uit twee op deur en kozijn gemonteerde delen die bij sluiting in elkaar haken. Hierdoor kan er aan de slotzijde niet zomaar een . Reden om uw woning eens na te lopen of deze voldoende is . In de meeste gevallen komen inbrekers via een deur de woning binnen. Verder kan je met stalen anti - inbraakstrips voorkomen dat een koevoet of.


VOORDEURBEVEILIGING ANTI - INBRAAKSTRIP. Deuren zijn erg populair bij inbrekers. Secustrip bestaat doorgaans uit twee op de deur en kozijn gemonteerde metalen profielen die in elkaar schuiven als een deur of raam sluit. Naast speciaal veiligheidsbeslag, dievenklauwen en barrièrestangen kan een anti - inbraakstrip op deuren en ramen ook heel effectief werken tegen inbrekers.


Met de anti inbraakstrips houd je op een zeer eenvoudige manier inbrekers buiten je huis. Kies voor anti inbraakstrips voor het raam of de deur bij KARWEI! Het bedrijf SecuProducts komt met een nieuwe lijn anti - inbraakstrips. Vanaf vandaag liggen er drie modellijnen in de winkel: de SecuStrip Basic, Plus en Style. In je eigen woning wil je je graag veilig voelen.


Werk maken van inbraakpreventie is dan ook geen overbodige luxe. Je kunt verschillende maatregelen nemen, . We bieden u de mogelijkheid om uw voordeur beveiligen tegen inbraak door middel van .

De anti inbraakstang verlaagd de kans op inbraak. De stang is leverbaar in twee formaten, te weten voor een enkele deur of voor twee deuren. Het anti kerntrekveiligheidsbeslag is voorzien van een stalen beschermer. Hier vindt u alles op het gebied van deurprofielen anti - inbraak. Onze anti -inbraaktips zijn bruikbaar voor als u op vakantie gaat, maar ook.


Inbrekers zijn via een open raam of deur binnen een mum van tijd . Inbraakveiligheid is meer dan ooit actueel. Maak je woonomgeving zelf een stuk veiliger en kies voor een inbraak werende deur. Het is dan niet mogelijk te flipperen omdat de dagschoot niet teruggeduwd kan worden.


Ook een anti - inbraakstrip werkt tegen . De set is helemaal COMPLEET en GEMONTEER CE gekeurd. Laat je huis veilig achter met deze praktische anti - inbraak tips. Naar het vergelijk Vergelijken. Om uw woning binnen te kunnen dringen proberen inbrekers deuren vaak open te breken met een koevoet.


Hierbij wordt een soort hefboom . Zijn je buitendeuren aan vervanging toe? Wacht dan niet langer en kies voor inbraakveilige deuren waar inbrekers moedeloos van worden. Een inbraak duurt meestal maar enkele minuten, maar de schade is veel groter.


Zorg dat uw ramen en deuren dicht en op slot zijn, hoe kort u ook weggaat. Een lamp bij de achterdeur: wel of niet goed tegen inbraak ? Plak op de voor- en achterdeur een anti - inbraakstrip , zo wordt inbreken een stuk lastiger. Ook jij kunt jezelf beschermen tegen diefstal of inbraak door bijvoorbeeld je deur altijd op slot te doen. Er wordt het meest ingebroken via de achterdeur , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts