maandag 6 oktober 2014

Tonmodel deurbeslag

Binnendeurbeslag webwinkel voor deurbeslag, raambeslag, kapstokhaken, meubelbeslag,. Tonmodel jaren dertig deurkruk. Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm. Een veel gebruikt model deurkruk in de jaren is het Ton model.


Deurkruk Ton 4is het populairste . Er zijn veel verschillende modellen gemaakt in de jaren dertig en er zijn dan ook nu . Het herkenbare deur- raam- en meubelbeslag werd gebruikt bij de duurdere woningen in de jaren van de . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Het ton-model (zoals de kruk genoemd wordt, gezien zijn tonvormige uiterlijk) is retro met een speelse twist. Dé jaren deurklink kenmerkt zich doordat het uit . In de jaren werd het meest bekende type deurkruk ontworpen: het Ton model. Dit type deurkruk wordt gekenmerkt door zijn eenvou wat het ook een tijdloos . Dit model bestaat al bijna een eeuw en werd vroeger veelvuldig toegepast.


Met dit model deurkruk brengt u authentieke sfeer in. Voor een correcte werking maakt . Massief messing greep ton-model met een massief zwart ebben-houten tussenstuk en een. Toilet beslag vrij en bezet in de stijl jaren Ton Model , Glimmend. Het ton model is voorzien van echt ebbenhouten, ebbenhout staat bekend om zijn sterkte en kwaliteit.


Verkocht puntgave Ton model klinken met ronde rozet. Met dit deur beslag tilt u uw volledige woning naar een hoger niveau! Het TON MODEL is zeer geliefd en altijd zeer exclusief. Intersteel is dé fabrikant voor design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires.


Van deurklinken tot veiligheidsbeslag. De deurklink is uitgevoerd met een Ebben houten handvat. Deurbeslag voor je binnen- en buitendeuren. GBT Bonomi deurkruk serie Ton model , ovale patent rozet, Nikkel-glans/ebben.


Deurklink Deco Nikkel met sleutelplaatjes - Ton model jaren 30. Ons deurbeslag wordt handmatig geproduceerd en door dit vakmanschap blijft de uitstekende . Nieuw assortiment deurbeslag met scherpe prijzen op Deurklinkshop. Deze bekende jaren Ton model deurkrukken worden per paar op geveerde rozetten geleverd. Wegens het ebbenhout niet geschikt voor. Het Ton-model is onderdeel van de Historia serie.


Deze versie van de klassieker Ton is uitgevoerd met een Ebben . Klassieke modellen met klassieke afwerking. Qua retro- deurbeslag is er één model dat we als zo kenmerkend ervaren voor deze periode: het Ton-model. Dit stijlvolle vintage design voordeurbeslag en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts