dinsdag 29 juli 2014

Hardglas deuren

Een deur van gehard glas is stijlvol, modern en veilig. Het geharde glas zorgt ervoor dat uw deur niet zal breken! Bent u op zoek naar een glazen binnendeur?


Toepassing Total Glas Bij Total Glas puien en deuren worden de draaipunten, sloten en eventuele deurduwers direct op het glas gemonteerd. Hardglas wordt veelal gebruikt voor glazen deuren , wanden of bijvoorbeeld inbraakwerend glas.

Glashandel Koelewijn heeft vele jaren ervaring in hardglas. Pilkington heeft een aantal soorten hardglazen deuren in haar assortiment voor diverse situaties, zowel voor woningen als kantoren. FeestenGlas in het interieur versterkt het gevoel van ruimte en transparantie.


Door de veelzijdige bewerkingstechnieken zijn er vele . Veel mensen vinden glazen deuren geweldig mooi. Zij zijn zich bewust van de moderne, open sfeer die ontstaat door de aanwezigheid van glazen deuren. Als onderdeel van onze systeemwanden kunnen de deuren in vele variaties geleverd worden.


Draaiende schilderdeuren, HPL- deuren en glasdeuren.

Thermisch voorgespannen of gehard glas is vijf keer sterker is dan normaal floatglas. Naast een grotere weerstand tegen breuk . CanDo schuifdeur hardglas mat 4-block 210xcm. CanDo binnendeur hardglas mat 4-lines 205xcm. De deuren van glas zijn relatief sterk, onderhoudsvrij en transparant.


Glazen deuren van Timmermans Hardglas B. Dit document geeft de algemene eigenschappen op van deuren en gehelen uit gehard glas , evenals de grote principes voor hun prestaties, dimensionering en . Gehard glas is veilig en sterk. Wij leveren tegen een scherpe prijs. Glas werkt ruimtelijk en geeft een extra dimensie aan een ruimte. Een hardglazen deur geeft u de mogelijkheid een ruimte te sluiten maar de ruimtelijkheid te . Door gehard glas te verlijmen of met klemstukken te monteren zijn constructieve mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Wij verkopen onder andere: dubbel glas, enkel glas en veiligheidsglas.


Hardglazen Deur bestellen doe je bij Inkoopglas. Een zeer eenvoudig bestelproces, . Kies uit een breed assortiment modellen de glazen deur die past bij uw inrichting. In combinatie met gehard glas zijn onze deuren het toonbeeld van veiligheid .

Steeds meer mensen kiezen voor hardglazen deuren en puien. Veel winkeliers kiezen ervoor om hardglas te gebruiken voor hun winkelruiten. Vidre levert deuren , entrees, wanden en badkamers van diverse typen glas. Of het nu gaat om een glazen deur.


Elegante, klassieke en tijdloze, glazen deuren en wanden. Denk maar aan een hardglazen deuren of meubels van glas. Eventuele bewerkingen aan het glas, zoals slijpen en gaten boren, moeten gebeuren vóórdat het . Hardglas is een geschikte glassoort als scheidingswand voor uw woning of kantoor. Deuren en ramen in dit type glas zijn verkrijgbaar in diverse soorten en . Beslag standaard in aluminium, geen cilinder meegeleverd . Tevens hebben wij uitgebreide kennis op het gebied van hardglazen deuren en de daarbijhorende onderdelen. Ook voor het onderhoud aan bestaande . Ruim assortiment glazen deuren.


Wilt u een prachtige hardglazen deur die veel licht doorlaat en een zeer ruimtelijk effect heeft? Vraag dan bij ons een offerte aan. Particulieren en architecten vinden dit produkt steeds vaker bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts